25 Ιουν 2020

Δεκατρία νέα κρούσματα πανελλαδικά και τηλεοπτικές αναφορές για κρούσμα στη Σύρο

Τα στοιχεία που παρουσιάζονται αφορούν περιστατικά από την επιδημιολογική επιτήρηση της νόσου από το νέο κορωνοϊό (COVID19), με βάση τα δεδομένα που έχουν δηλωθεί στον ΕΟΔΥ και καταγραφεί μέχρι τις 25 Ιουνίου 2020 (ώρα 15:00).

 Σύμφωνα με την ανακοίνωση του ΕΟΔΥ: Τα νέα εργαστηριακά επιβεβαιωμένα κρούσματα της νόσου είναι 13. 

Ο συνολικός αριθμός των κρουσμάτων ανέρχεται σε 3321 (ημερήσια μεταβολή +0.4%), εκ των οποίων 55.0% άνδρες. 1 Οι νέοι θάνατοι ασθενών με COVID-19 είναι 1, ενώ από την έναρξη της επιδημίας έχουν καταγραφεί συνολικά 191 θάνατοι. Η μέση ηλικία των ασθενών που απεβίωσαν είναι 76 έτη.

 Ο αριθμός των ασθενών που νοσηλεύονται διασωληνωμένοι είναι 9 (77.8% άνδρες). Η ημερήσια κατανομή των επιβεβαιωμένων κρουσμάτων είναι η ακόλουθη (η γραμμή παριστάνει την συνολική, αθροιστική κατανομή των κρουσμάτων). 

 Επιπλέον, σύμφωνα με τηλεοπτικές αναφορές σε σχετικά ρεπορτάζ των βραδινών δελτίων αναφέρθηκαν τα ακόλουθα σχετικά με τη διασπορά των κρουσμάτων: 1 στη Θεσπρωτία , 1 στη Σύρο, 1 στην Καστοριά , 1 στην Πέλλα , 1 στη Ροδόπη , 3 στην Ξάνθη και 5 εισαγόμενα (3 από πτήσεις και 2 Προμαχώνα). 

 Σημειώνεται πως στο πλαίσιο της τηλεφωνικής επικοινωνίας της "Κοινής Γνώμης" με τον Διοικητή του Γ. Νοσοκομείου Σύρου, Μιχάλη Ζουλουφό, αναφέρθηκε πως δεν νοσηλεύεται κανένας πολίτης με COVID-19, όλα τα αποτελέσματα των εργαστηριακών τεστ που ελήφθησαν σήμερα ήταν αρνητικά κι ως εκ τούτου, η πληροφόρηση του ΕΟΔΥ δεν αποκλείεται να προήλθε από κάποια γραμμή αναφοράς πέραν του Νοσοκομείου.


to synoro blog

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...