27 Σεπ 2020

Δήμος Σερίφου...Μελέτες για σημαντικές παροχές υπηρεσίες υποστήριξης και αναβάθμισης του δικτύου ύδρευσης και του αποχετευτικού


Στην πολιτική των καταγγελιών & του πολιτικού κατήφορου, απαντάμε με 84.960 ευρώ χρηματοδότηση για μελέτες αναβάθμισης του Βιολογικού.


 Εγκριση ένταξης στο χρηματοδοτικό πρόγραμμα «Επιχορήγησης μελετών ωρίμανσης και εκτέλεσης έργων των Ο.Τ.Α. « (Α΄Δράση) των παρακάτω µελετών του ∆ήµου Σερίφου Ν. Κυκλάδων, συνολικού ποσού 84.960,00 ΕΥΡΩ, συµπεριλαµβανοµένων και των χρηµατοδοτούµενων µελετών υπηρεσιών ωρίµανσης :

Α. Ηλεκτροµηχανολογική µελέτη για την αναβάθµιση και τον εκσυγχρονισµό της εγκατάστασης επεξεργασίας λυµάτων (ΕΕΛ) Λιβαδίου Σερίφου (Π/Υ 16.800€)

  Παροχή υπηρεσιών υποστήριξης για την ωρίµανση του έργου «Αναβάθµιση και εκσυγχρονισµός εγκατάστασης επεξεργασίας λυµάτων (ΕΕΛ) Λιβαδίου Σερίφου» (Π/Υ 3.360€) Β. Υδραυλική µελέτη για την κατασκευή εξωτερικού δικτύου ύδρευσης οικισµών Πύργου και Παναγιάς (Π/Υ 23.000€) 

 Παροχή υπηρεσιών υποστήριξης για την ωρίµανση του έργου «Εξωτερικό δίκτυο ύδρευσης οικισµών Πύργου και Παναγιάς Σερίφου» (Π/Υ 4.600€) Γ. Υδραυλική µελέτη για την αντικατάσταση του εσωτερικού δικτύου ύδρευσης οικισµού Γαλανής (Π/Υ 7.000€) 

 Παροχή υπηρεσιών υποστήριξης για την ωρίµανση του έργου «Αντικατάσταση του εσωτερικού δικτύου ύδρευσης οικισµού Γαλανής Σερίφου» (Π/Υ 1.400€) ∆. Μελέτη αντικατάστασης κεντρικού αποχετευτικού αγωγού και εκσυγχρονισµός αντλιοστασίων λυµάτων Λιβαδίου Σερίφου (Π/Υ 24.000€)

Επιµέρους µελέτες που αποτελούν την πρόταση

∆1. «Υδραυλική µελέτη για την αντικατάσταση του κεντρικού αποχετευτικού αγωγού Λιβαδίου» (Π/Υ 15.000€) 

∆2. «Ηλεκτροµηχανολογική µελέτη για τον εκσυγχρονισµό των αντλιοστασίων λυµάτων Λιβαδίου» (Π/Υ 9.000€)

  Παροχή υπηρεσιών υποστήριξης για την ωρίµανση του έργου «Αντικατάσταση κεντρικού αποχετευτικού αγωγού και εκσυγχρονισµός αντλιοστασίων λυµάτων Λιβαδίου» (Π/Υ 4.800€)


 Πηγή : 

to synoro blog

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...