11 Μαρ 2021

Κορωνοϊός / Παρέμβαση εισαγγελέα για τον εκτός σειράς εμβολιασμό του γαλάζιου περιφερειάρχη

Έχει ήδη δοθεί εντολή στα Α.Τ. Ρόδου και Χάλκης για προανάκριση.

Προκαταρκτική εξέταση για «παράβαση καθήκοντος» από τον Περιφερειάρχη Νοτίου Αιγαίου, Γιώργο Χατζημάρκο, ο οποίος φέρεται να εμβολιάστηκε εκτός σειράς στη Χάλκη τον περασμένο μήνα, διέταξε η Εισαγγελία Πρωτοδικών Ρόδου

.Όπως μεταδίδει το skyrodos.gr το οποίο αποκάλυψε αρχικά το θέμα, έχει ήδη δοθεί εντολή στα Α.Τ της Ρόδου και της Χάλκης για προανάκριση σχετικά με την υπόθεση του κ. Χατζημάρκου. 

 Υπενθυμίζεται ότι σύμφωνα με τις καταγγελίες στις 21 Φεβρουαρίου ο περιφερειάρχης Νοτίου Αιγαίου ενώ είναι κάτοικος Ρόδου, μετέβη στη Χάλκη με ιδιωτικό σκάφος και έκανε το εμβόλιο για τον κορωνοϊό. 

 Απαντώντας ο κ. Χατζημάρκος, δήλωσε ότι «η διαδικασία εμβολιασμού των κατοίκων του νησιού είχε ολοκληρωθεί και υπήρξαν αδιάθετες δόσεις, οι οποίες κατ' εφαρμογή της προβλεπόμενης διαδικασίας του μηχανισμού αναπλήρωσης έπρεπε να χρησιμοποιηθούν». 

 Σημειώνεται ότι μετά τα δημοσιεύματα πως η εισαγγελία διέταξε προανάκριση, ο Περιφερειάρχης Νοτίου Αιγαίου δήλωσε τα εξής: «Τώρα τον λόγο έχει η Δικαιοσύνη και όχι οι κατ’ εξακολούθηση συκοφάντες που αναζητούν οξυγόνο, όχι στην αλήθεια, αλλά στην λάσπη και στην παραποίηση.

 Από την πρώτη στιγμή ενημέρωσα για όλα τα πραγματικά γεγονότα και αυτό θα καταδειχθεί. Χαίρομαι που έχει τον λόγο η Δικαιοσύνη γιατί όπου μιλά, το ψέμα σωπαίνει. Εμείς συνεχίζουμε το έργο μας και σε αντίθεση με αυτούς, τους κατ᾽ εξακολούθηση συκοφάντες, την λάσπη την χρησιμοποιούμε μόνο για να χτίζουμε χρήσιμες υποδομές για τα νησιά μας».

 Πηγή : https://www.avgi.gr/

to synoro blog

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...