11 Μαΐ 2023

Επίσκεψη Eιρήνης Βλαστάρη &Μαρίας Χανιώτη οι συνυποψήφιες βουλευτίνες του Σύριζα Κυκλάδων στη Σέριφο


ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
Επίσκεψη Eιρήνης Βλαστάρη στη Σέριφο
Επίσκεψη στην όμορφη Σέριφο πραγματοποίησε στις 10 Μαΐου 2023 η υποψήφια βουλευτής Κυκλάδων Ειρήνη Βλαστάρη , με το ΣΥΡΙΖΑ Προοδευτική Συμμαχία , μαζί με τη συνυποψήφια Μαρία Χανιώτη .
Συναντήθηκαν με το Δήμαρχο Σερίφου κ. Kωνσταντίνο Ρεβύνθη , το νεώτερο σε ηλικία Δήμαρχο της Ελλάδας, όπου με ζήλο και εργατικότητα προσφέρει πολλά στο νησί του.


Συζητήθηκαν θέματα του μικρού Δήμου , που λόγω υποστελέχωσης και εξάρτησής του από την Περιφέρεια δεν έχει τη δυνατότητα να υλοποιήσει έργα. Επίσης τονίστηκε η υποχρηματοδότηση της τοπικής αυτοδιοίκησης από εθνικούς και κοινοτικούς χρηματοδοτικούς πόρους και εργαλεία.
Στη συνέχεια επισκέφθηκαν το Κέντρο Υγείας , όπου κι εκεί τα σοβαρά προβλήματα υποστελέχωσης και ελλείψεων προσωπικού, , ειδικά τους καλοκαιρινούς μήνες που υπάρχει αυξημένη ζήτηση υπηρεσιών υγείας, οδηγεί σε εξουθενωτικά ωράρια επικίνδυνα για τους ασθενείς.


Η ανυπαρξία Παιδικού Σταθμού και του προγράμματος «Βοήθεια στο σπίτι» επιβαρύνει ακόμα περισσότερο την ήδη επιβαρυμένη κατάσταση.
Από τη μεριά τους , οι δυο συνυποψήφιες ενημέρωσαν για τις προγραμματικές θέσεις και τις δεσμεύσεις του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ για τα ζητήματα υγείας και νησιωτικότητας, δεσμευόμενες για την αντιμετώπιση των παραπάνω προβλημάτων.
Κατά τη διάρκεια της επίσκεψης συναντήθηκαν με μέλη της ΟΜ Σερίφου και συνομίλησαν με κατοίκους του νησιού.
Πηγή : 

Eirini Vlastari


to synoro blog

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...