5 Μαρ 2024

ΙΤΒ Berlin στις 5-7 Μαρτίου: Παρούσα και η Σέριφος

Ο Δήμος Σερίφου στην Διεθνή Έκθεση Τουρισμού του Βερολίνου, προβάλλοντας & αναδεικνύοντας τις ομορφιές του τόπου μας. #γιατηΣέριφο #ITBerlin2024
 Δήμος Σερίφου

Η διεθνής τουριστική έκθεση ITB Berlin 2024, μια από τις μεγαλύτερες της τουριστικής βιομηχανίας, ξεκινάει αύριο Τρίτη 5/3 στο Βερολίνο. Στη μεγαλύτερη αποστολή των τελευταίων ετών, ο ΕΟΤ θα φιλοξενήσει στα 1000 τμ του ελληνικού περιπτέρου συνολικά 85 συνεκθέτες, μεταξύ των οποίων ελληνικές επιχειρήσεις τουρισμού, Περιφέρειες και Δήμους της χώρας.

Στο περίπτερο του ΕΟΤ θα δώσει το “παρών” και η Σέριφος .Στο Βερολίνο θα μεταβεί και η Υπουργός Τουρισμού Όλγα Κεφαλογιάννη, όπου θα έχει προγραμματισμένες συναντήσεις με ομολόγους της υπουργούς, καθώς και εκπροσώπους διεθνών τουριστικών γραφείων, tour operators και αεροπορικών εταιρειών. Η Υπουργός θα συναντηθεί με τους Έλληνες συμμετέχοντες επιχειρηματίες του τουριστικού τομέα και περιφέρειες και θα παραχωρήσει συνεντεύξεις σε μεγάλα γερμανικά τουριστικά μέσα. Στόχος των επαφών και συναντήσεων της Υπουργού Τουρισμού είναι η περαιτέρω ανάπτυξη της τουριστικής κίνησης στην χώρα μας μέσω της ενίσχυσης της συνεργασίας  με τους ισχυρούς παράγοντες της  γερμανικής και παγκόσμιας τουριστικής αγοράς.

ΙΤΒ Berlin στις 5-7 Μαρτίου Ο Αντιδήμαρχος Σερίφου Στέλιος Λιβάνιος Παρούσα η Σέριφος
Από την πλευρά του, ο Γενικός Γραμματέας ΕΟΤ Δημήτρης Φραγκάκης, ως επικεφαλής της αντιπροσωπείας του ΕΟΤ στην έκθεση, θα έχει σειρά επαφών με αεροπορικές εταιρείες, tour operators, παράγοντες της γερμανικής τουριστικής αγοράς καθώς και θεσμικούς φορείς τουρισμού της χώρας. Κατά τη διάρκεια της έκθεσης θα παραχωρήσει συνεντεύξεις σε διεθνή μέσα και θα υπογράψει μνημόνια συνεργασίας.

Πηγή : 

to synoro blog

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...