1 Αυγ 2015

Επιστρέφουν στην δουλειά τους οι εργαζόμενοι του Νεωρίου

Αγαπητοί συμπολίτες, μετά από 100 περίπου μέρες απεργιακών κινητοποιήσεων και σκληρών διαπραγματεύσεων με την διοίκηση του Ναυπηγείου, γίνεται αναστολή των κινητοποιήσεων με την ελπίδα ότι θα τηρηθούν όσα έχουν συμφωνηθεί.
Το αποτέλεσμα της Γενικής συνέλευσης και της μυστικής ψηφοφορίας  ήταν:
147   ΝΑΙ                           63   ΟΧΙ
Το ΝΑΙ αφορούσε την ομόφωνη πρόταση του σωματείου για αναστολή των κινητοποιήσεων και εργασιακή ειρήνη όσο διαρκεί η ομαλή έλευση πλοίων και οι τακτικές πληρωμές για το επόμενο 6μηνο που δεσμεύτηκε η εταιρία να  δωθούν τα οφειλόμενα δεδουλευμένα καθώς και τα τρέχοντα  σε μονίμους και εκτάκτους .
Ευχαριστούμε  τον Μητροπολίτη μας κ Δωρόθεο Β’, τον Επίσκοπο της Καθολικής Εκκλησίάς, την κυβέρνηση του Σύριζα και τους βουλευτές μας κ. Συρίγο κ. Μανιό κ. Συρμαλένιο, τον Αντιπεριφερειάρχη Νοτίου Αιγαίου κ. Λεονταρίτη, τον Δήμαρχο κ. Μαραγκό, τον πρόεδρο του Λιμενικού ταμείου Σύρου κ. Κοσμά, τον πρόεδρο του Επιμελητήριου Κυκλάδων κ. Ρούσσο, την ομοσπονδία μας Π.Ο.Ε.Μ, την Πανελλήνια Ένωση Ρυμουλκών, τα σωματεία του Σκαραμαγκά και της Χαλυβουργικής, καθώς και την ακούραστη νομική μας σύμβουλο κ. Μαρία Καζαντζάκη, για την συμμετοχή τους στην εξεύρεση λύσης στο πρόβλημα μας .
Ευχαριστούμε επίσης το λαό της Σύρου που συνέδραμε στην επιβίωση μας, ηθικά και υλικά, με συγκινητικό τρόπο καθ’ όλη την διάρκεια της απεργίας μας.
Ο ΑΓΩΝΑΣ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΙΕΚΔΙΚΗΣΗ ΤΩΝ ΑΥΤΟΝΟΗΤΩΝ ΔΕΝ ΣΤΑΜΑΤΕΙ ΠΟΤΕ
Πηγή : http://cyclades24.gr

to synoro blog

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...