10 Δεκ 2020

Σέριφος..Συνεχίζεται η διαμάχη για τους λογαριασμούς νερού & αποχέτευσης


Οι κάτοικοι της Σερίφου μόνιμοι και παραθεριστες που έχουν ακίνητα στο νησί, συνεχίζουν να παραλαμβανουν με το καινούργιο τρόπο της οικιοθελους παραλαβης τους λογαριασμούς της ύδρευσης και όσοι έχουν και εκείνους της αποχέτευσης.

 Οι λογαριασμοι ύδρευσης και αποχέτευσης μπορεί να εκδόθηκαν με την καταμέτρηση του έτους 2020, αλλα η τελευταία πραγματική καταμέτρηση μπορεί και να είχε γίνει πριν από έξι και πλέον χρόνια. 

Αντί η δημοτική αρχή ενώ το γνώριζε να προχωρήσει σε μια ενιαία τιμή προσιτή στους κατοίκους ώστε να μπορούν να πληρώσουν, αποφάσισαν να βάλουν μεγάλες τιμές ανά κυβικό, με αποτέλεσμα να μας λένε σήμερα να πληρώσουμε χιλιάδες ευρώ, μετά τη τεράστια αύξηση που έβαλαν ανά κυβικό μέτρο του νερού. 

Δυστυχώς οι κάτοικοι σήμερα δηλώνουν την αγανάκτηση τους και σε εμένα, ένα δημοτικό σύμβουλο που ζήτησα επίμονα να μην προχωρήσουν σε αυτές τις αυξήσεις στο νερό, γιατί θα δημιουργηθούν τεράστια προβλήματα όταν βγουν οι λογαριασμοί και ο λαός δεν θα μπορεί να τους πληρώσει!!! 

Τώρα που τα αποτελέσματα αμφισβητούνται είτε για λάθος καταμετρήσεις, είτε για πολύ ακριβή χρέωση στο νερό, καλό θα είναι να μάθουμε τους υπεύθυνους με το ονοματεπώνυμο τους!!!! 
Γιατί αυτή η έπαρση της παντογνωσιας από τους υπεύθυνους της δημοτικής αρχής, δεν μπορεί να μας τσουβαλιαζει όλους!!! 

Τα ψέματα τελείωσαν οι μάσκες έπεσαν πριν αρχίσουν οι απόκριες. 

Τα πρακτικά της συνεδρίασης το τι είπα για τον τρόπο υπολογισμού πληρωμής του νερού είναι στην διάθεση κάθε πολιτη! 

Δεν λέω να μην πληρώνουμε την κατανάλωση του νερού, αλλά όχι να πουλήσουμε και τα σπίτια μας για να πληρώσουμε τους λογαριασμούς του νερού!!!!

 Κάθε κάτοικος οφείλει για την διαφωνία του, να κάνει ένσταση και να γράψει τους λογους της αμφισβήτησης του λογαριασμού που παρέλαβε η του έστειλαν!!! 

Γιάννης Αθ. Λυμβαιος 

Δημοτικός Σύμβουλος Σερίφου 

 Πηγή :  
Giannis Limbaios
.

to synoro blog

2 σχόλια:

  1. ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΚΑΝΕΤΕ ΕΚΤΑΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΝΑ ΟΡΙΣΕΤΕ ΤΜΗ ΚΥΒΙΚΟΥ ΝΑ ΛΥΘΕΙ ΤΟ ΖΗΤΗΜΑ...
    ΕΙΣΤΕ ΟΙ ΠΟΛΛΟΙ ΣΤΟ Δ.Σ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΕΝΣΤΑΣΗ ΣΕ ΠΟΙΑ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΚΥΡΙΕ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...