9 Οκτ 2020

Ενα εξαιρετικό πρόγραμμα στείρωσης 247 αδεσποτων ζώων στην Σέριφο. Οταν η συνεργασία και ο εθελοντισμός συνυπάρχουν γίνονται θαύματα


Με τον εξαιρετικό απολογισμό των 247 αδέσποτων ζώων ολοκληρώθηκε στις 5 Οκτωβρίου, το 5ήμερο πρόγραμμα ΔΩΡΕΑΝ στειρώσεων της οργάνωσης VETS in ACTION στο νησί της Σερίφου!

Το πρόγραμμα, το οποίο διοργανώθηκε από το μέλος ΔΣ της Ομοσπονδίας μας Ζ.Κοντού, αποτέλεσε μια τεράστια βοήθεια για τον πληθυσμό των αδέσποτων γατών στο νησί καθώς τα τελευταία 2 χρόνια δεν υπήρξε καμία μέριμνα από το δήμο. 

Κατόπιν όμως και δικής μας επικοινωνίας με το δήμαρχο Κ. Ρεβίνθη καθώς κ αρκετών φιλόζωων εθελοντών που αγαπάνε τη Σέριφο και νοιάζονται για τα ζώα εκεί, προέκυψε πρόσκληση της οργάνωσης VETS in ACTION και έτσι μπόρεσαν να βοηθηθούν οι πάμπολλες αδέσποτες γάτες του νησιού!


Κατά τη διάρκεια του προγράμματος πραγματοποιήθηκαν επίσης συναντήσεις με το νεο διοικητή του ΑΤ Σερίφου, Χ.Εμμανουηλίδη όπου συζητήθηκαν όλα τα θέματα των ζώων που απασχολούν το νησί καθώς κ με το λιμενάρχη Θ. Ραπτόπουλο.Χάρη στην ακούραστη δράση των κτηνιάτρων της οργάνωσης και των εθελοντών και τα 247 ζώα που περισσυλέχθηκαν αυτές τις μέρες, εμβολιάστηκαν κατά της λύσσας, αποπαρασιτώθηκαν, στειρώθηκαν και μπόρεσαν να επανενταχθούν αφού φιλοξενήθηκαν στο χώρο του δημοτικού κτηνιατρείου ή στα σπίτια των κατοίκων του νησιού!


Ευχαριστούμε την Αγγελική Πασσά που συντόνισε όλες μας τις επαφές στο νησί και εργάστηκε ακούραστα όλες αυτές τις μέρες καθώς και ΌΛΟΥΣ τους εθελοντές της ομάδας 


ΟΙ ΑΔΕΣΠΟΤΕΣ που άφησαν δουλειές και σπίτια κ ταξίδεψαν από Αθήνα με όλο τους τον εξοπλισμό για να συνδράμουν στη δράση της Οργάνωσης κατορθώνοντας να εγκλωβίσουν και να μεταφέρουν στο χώρο του προγράμματος περισσότερα από 100 ζώα !


Ευχαριστούμε τέλος το Δήμαρχο Σερίφου κ. Κωνσταντίνο Ρεβίνθη για όλη την βοήθεια του στην απρόσκοπτη διοργάνωση και ολοκλήρωση του προγράμματος 




και ελπίζουμε αυτή η τόσο πολύτιμη δράση να αποτελέσει την αρχή για όλα έπονται να γίνουν στο νησί προς όφελος ανθρώπων κ ζώων ! 

Πηγή :  https://pfpo.gr/

to synoro blog

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...