5 Αυγ 2022

Δήμος Σερίφου Προχωράμε βήμα βήμα για την ανέγερση του Βρεφονηπιακού Σταθμού Σερίφου


Προχωράμε βήμα βήμα για την ανέγερση του Βρεφονηπιακού Σταθμού Σερίφου, με ανάθεση της μελέτης, απ τη χρηματοδότηση των 138 χιλ ευρώ. #γιατηΣέριφο

Απαιτούμενες μελέτες και χρονοδιάγραμμα

Η μελέτη που πρόκειται να ανατεθεί, θα περιλαμβάνει το σύνολο των απαιτούμενων μελετών ανέγερσης του κτιρίου και διαμόρφωσης του περιβάλλοντος χώρου. Οι βασικές μελέτες (αρχιτεκτονική μελέτη – στατική μελέτη – Η/Μ μελέτη) θα εκπονηθούν σε στάδιο οριστικής μελέτης και μελέτης εφαρμογής. Η μελέτη περιβάλλοντος χώρου , μελέτη ενεργειακής απόδοσης καθώς και η μελέτη ΣΑΥ ΦΑΥ θα εκπονηθούν στην φάση της οριστικής μελέτης των βασικών μελετών προκειμένου να εκδοθεί η σχετική οικοδομική άδεια ανέγερσης του κτιρίου.

Αναλυτικότερα, στο 1ο στάδιο μελετών θα εκπονηθούν:

  1. Γεωτεχνική έρευνα – μελέτη θεμελίωσης: ένας (1) μήνας από την υπογραφή της σύμβασης.
  2. Επικαιροποίηση τοπογραφικού διαγράμματος : δύο (2) μήνες από την υπογραφή της σύμβασης.
  3. Αρχιτεκτονική μελέτη - Οριστική: τέσσερεις (4) μήνες από την υπογραφή της σύμβασης. Θα συμπεριλαμβάνει τη μελέτη παθητικής πυροπροστασίας
  4. Μελέτη περιβάλλοντος χώρου - Οριστική : τέσσερεις (4) μήνες από την υπογραφή της σύμβασης.
  5. Στατική μελέτη - Οριστική: τέσσερεις (4) μήνες από την υπογραφή της σύμβασης.
  6. Η/Μ μελέτη - Οριστική: τέσσερεις (4) μήνες από την υπογραφή της σύμβασης. Θα συμπεριλαμβάνει τη μελέτη ενεργητικής πυροπροστασίας.
  7. Μελέτη ενεργειακής απόδοσης (Μ.Ε.Α.): ταυτόχρονα με την υποβολή των μελετών στο στάδιο της οριστικής μελέτης (αρχιτεκτονικής-περιβάλλοντος χώρου – στατικής - Η/Μ), προκειμένου να συνταχθεί ο φάκελος οικοδομικής άδειας.
  8. ΣΑΥ - ΦΑΥ: ταυτόχρονα με την υποβολή των μελετών στο στάδιο της οριστικής μελέτης (αρχιτεκτονικής-περιβάλλοντος χώρου – στατικής - Η/Μ), προκειμένου να συνταχθεί ο φάκελος οικοδομικής άδειας.

Αντιστοίχως, στο δεύτερο στάδιο των μελετών, θα παραδοθούν:

  • Αρχιτεκτονική μελέτη - Μελέτη εφαρμογής: δύο (2) μήνες από την υποβολή της οριστικής μελέτης (αρχιτεκτονικής- περιβάλλοντος χώρου- στατικής-Η/Μ).
  • Στατική μελέτη- Μελέτη εφαρμογής: δύο (2) μήνες από την υποβολή της οριστικής μελέτης (αρχιτεκτονικής- στατικής-Η/Μ).
  • Η/Μ μελέτη - Μελέτη εφαρμογής: δύο (2) μήνες από την υποβολή της οριστικής μελέτης (αρχιτεκτονικής- στατικής-Η/Μ).
  • Τεύχη Δημοπράτησης: ένας (1) μήνας από την έγκριση των μελετών στο στάδιο μελέτης εφαρμογής (αρχιτεκτονικής- στατικής-Η/Μ).

Ο χρόνος εκπόνησης του αμιγώς μελετητικού αντικειμένου (συνολική προθεσμία) της σύμβασης εκτιμάται σε επτά μήνες από την υπογραφή του Συμφωνητικού. Ο συνολικός χρόνος εκπόνησης της μελέτης, συμπεριλαμβανομένων και των χρόνων έγκρισης από την Δ.Υ. της ΜΟΔ ΑΕ, εκτιμάται σε εννέα μήνες από την υπογραφή της σύμβασης.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...