25 Απρ 2017

Με την υποστήριξη της ΠΝΑΙ επιτυχημένες αθλητικές διοργανώσεις

Δύο σημαντικές αθλητικές δράσεις πραγματοποιήθηκαν τις προηγούμενες ημέρες στο νησί της Πάρου, τις οποίες συνδιοργάνωσε με ιδιαίτερη επιτυχία η Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου.
Πρόκειται για το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ιστιοπλοΐας 420 που διεξήχθη στην Παροικία της Πάρου, από 18-22 Απριλίου, σε συνεργασία με τον Ναυτικό Όμιλο Πάρου και το Πρωτάθλημα Σκάκι Αιγαίου, τη μεγαλύτερη σκακιστική διοργάνωση που έχει πραγματοποιηθεί ποτέ στις Κυκλάδες, που έγινε τις ίδιες μέρες στην Αντίπαρο.
Η τελετή έναρξης του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Ιστιοπλοΐας 420 έγινε με την δημοσιογράφο του ΣΚΑΪ Μαρία Βούσουλα, που κατάγεται από την Αντίπαρο, σε ρόλο παρουσιάστριας και έλαβαν μέρος αθλητές των ομίλων Ν.Ο. Παλαιού Φαλήρου, τον Ι.Ο. Σικυωνίων, Ι.Ο. Θεσσαλονίκης, τον Ν.Ο. Ελλάδος, τον Ν.Ο. Τζιτζιφιών Καλλιθέας, τον ΝΑΟ Βούλας, τον Ι.Ο. Πειραιώς, τον Ν.Ο. Θεσσαλονίκης και τον Ν.Ο. Πάρου.
Οι αγώνες ολοκληρώθηκαν το Σάββατο 22 Απριλίου, με την απονομή των επάθλων στις εγκαταστάσεις του Ναυτικού ομίλου Πάρου, ενώ όλες οι ομάδες που συμμετείχαν, έμειναν απολύτως ικανοποιημένες από τη διοργάνωση και τη φιλοξενία που τους παρείχαν οι άνθρωποι του ΝΟ Πάρου. Την εκδήλωση λήξης παρουσίασε η δημοσιογράφος του ΗΧΩ FM Γεωργία Πατέ.
Στους Αιγαιοπελαγίτικους Σκακιστικούς Αγώνες 2017 που διεξήχθησαν στην Αντίπαρο από 18 έως 22 Απριλίου 2017 στο ‘SUNDAY HOTEL’ συμμετείχαν 10 νησιά, 11 σωματεία, 140 αθλητές.
Με αφορμή την διεξαγωγή των δύο αθλητικών εκδηλώσεων που ολοκληρώθηκαν με μεγάλη επιτυχία και με μεγάλη συμμετοχή αθλητών αλλά και κοινού, ο Πρόεδρος του Περιφερειακού Συμβουλίου και Έπαρχος Πάρου κ. Κωνσταντίνος Μπιζάς δήλωσε:
«Η Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου δίνει μεγάλη έμφαση στον πολιτισμό και τον αθλητισμό , που εμπλουτίζουν το τουριστικό μας προϊόν και αναδεικνύουν τα πανέμορφα νησιά μας ως ιδανικούς προορισμούς για να ζήσει ο επισκέπτης πολλές διαφορετικές εμπειρίες. 
Η φιλοξενία των νησιωτών μας, σε συνδυασμό με την άψογη διοργάνωση των εκδηλώσεων σε τόπους μοναδικής ομορφιάς και μάλιστα σε περιόδους εκτός τουριστικής αιχμής, είναι το μεγαλύτερο κίνητρο για όλους να επισκεφθούν τα νησιά μας. Η Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου, έχει τοποθετήσει ψηλά τον πήχη των εκδηλώσεων που στηρίζει ενεργά, για να επιτύχει το στόχο της προβολής και της εξωστρέφειας που αξίζει ο τόπος μας. Ένα μεγάλο μπράβο στους διοργανωτές, που έδωσαν τον καλύτερο εαυτό τους για να πετύχουμε το στόχο μας».
Πηγή : http://www.koinignomi.gr

to synoro blog

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...