13 Νοε 2022

Ο Σύνδεσμος Σεριφίων γιόρτασε σήμερα τον πολιούχο και έφορο της νήσου Σερίφου και των απανταχού Σεριφίων, Αρχάγγελο Μιχαήλ


Ο Σύνδεσμος Σεριφίων γιόρτασε σήμερα τον πολιούχο και έφορο της νήσου Σερίφου και των απανταχού Σεριφίων, Αρχάγγελο Μιχαήλ με θεία λειτουργία μετά αρτοκλασίας.

 Την εορτή μας τίμησαν με την παρουσία τους ο Δήμαρχος Σερίφου Κος Κωσταντίνος Ρεβύνθης, η Αντιδήμαρχος Καλλιθέας και Πρόεδρος του Συνδέσμου Αμοργίνων Κα Άννα Γιαννάκου Πάσχου, ο Αντιδήμαρχος του δήμου Σερίφου Κος Λιβάνιος Στέλιος, ο Δημ. Σύμβουλος Κος Μποφίλιος Πέτρος, Ο Πρόεδρος του Σωματείου Εργατών Μεταλλευτών Λατόμων και Οικοδόμων Σερίφου Κος Αντωνάκης Παναγιώτης, η Πρόεδρος του Συλλόγου Γυναικών Σερίφου " Η Ανδρομέδα" Κα Λιβανίου Μαρία η Πρόεδρος της Αδελφότητας Άνω Μεράς Μυκόνου και Γ.Γ της ΟΣΥΜΙΚ Κα Φραντζέσκα Κουνάνη, η Πρόεδρος της Ένωσης Καταπολιανών Αμοργού και μέλος του ΔΣ της ΟΣΥΜΙΚ Κα Γαβαλά Άννα, ο Πρόεδρος της ΕΚΥΤ Κος Μαγγανιώτης, ο Α Αντιπρόεδρος της ΕΚΥΤ Κος Γκιολές Δημ το μέλος του ΔΣ της ΟΣΥΜΙΚ Κος Φοίβος Παρασκευόπουλος, πλήθος συμπατριωτών και φίλων του Συνδέσμου μας. Επίσης μας έκανε την τιμή και παραβρέθηκε μαζί μας ο Νέος Ηγούμενος της Ιεράς Μονής Ταξιαρχών Σερίφου Αρχιμανδρίτης Ευδόκιμος Καραπαντελάκης .


 Ευχόμαστε σε όλους τους συμπατριώτες και φίλους του νησιού μας να έχουμε την ευλογία και την προστασία του Αρχαγγέλου Μιχαήλ. Το Δ.Σ Χρόνια πολλά σε όλες και όλους.

 Πηγή : 

Σύνδεσμος Σεριφίων


to synoro blog

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...