11 Μαρ 2024

Δημόσια διαβούλευση για νέο ξενοδοχείο σε περιοχή Natura της Σερίφου


Νέο ξενοδοχείο 4 αστέρων και 93 κλινών με πισίνες και επίγειο τελεφερίκ πρόκειται να κατασκευαστεί σε θέση εκτός σχεδίου και εκτός ορίων οικισμού στην περιοχή Γάνεμα της Σερίφου.

Σε δημόσια διαβούλευση έχει τεθεί η τουριστική επένδυση ύψους €5 εκατομμυρίων της SERIFOS VILLAGE IKE. Το έργο συνολικής δυναμικότητας 31 δωματίων και 93 κλινών με πισίνες και υπαίθριους χώρους αναψυχής πρόκειται να κατασκευαστεί σε ιδιόκτητο γήπεδο 20.186,25 τ.μ. στην περιοχή Γάνεμα της Σερίφου.

Σύμφωνα με τη Μελέτη Περιβαλλοντικών Επιπτώσεων που δημοσίευσε η SERIFOS VILLAGE IKE, η θέση του έργου εμπίπτει εντός των ορίων προστατευόμενης περιοχής Natura 2000, χαρακτηρισμένης ως Ειδικής Ζώνης Διατήρησης (ΕΖΔ), σε απόσταση 2,3 χλμ. από το Μεγάλο Χωριό. Ακόμη, εμπίπτει εντός των ορίων της Σημαντικής Περιοχής για τα Πτηνά (ΣΠΠ).

διαβάστε στον παρακάτω σύνδεσμο την συνέχεια

3 σχόλια:

  1. Ο ΔΗΜΟΣ ΝΑ ΒΓΑΛΕΙ ΝΟΜΟ ΠΟΥ ΝΑ ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΙ ΤΗΝ ΤΡΟΦΟΔΟΣΙΑ ΠΙΣΙΝΩΝ ΜΕ ΝΕΡΟ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ. ΟΠΟΙΟΣ ΘΕΛΕΙ ΠΙΣΙΝΑ ΝΑ ΤΗΝ ΓΕΜΙΖΕΙ ΜΕ ΒΡΟΧΙΝΟ Η΄ΘΑΛΑΣΣΙΝΟ ΝΕΡΟ ΤΗΝ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΕΞΟΔΑ ΝΑ ΤΗΝ ΑΝΑΛΑΜΒΑΝΕΙ Ο ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΑΣ ΚΑΙ ΟΧΙ Ο ΚΑΘΕ ΚΑΤΟΙΚΟΣ ΠΛΗΡΩΝΟΝΤΑΣ ΜΕ ΤΙΣ ΔΙΑΚΟΠΕΣ ΤΗΣ ΥΔΡΕΥΣΗΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Γιατι υπαρχει νερο? Με το νερουλαδικο κουβαλει και γινεται σαλεπι το προβλημα πιο ειναι η πισινες? Να κανει αφαλατωση ο δημος οπως εχουν ολα τα νησια

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...