21 Νοε 2022

Zante Ferries Προσθήκη και 4ου δρομολογίου καθ όλη την διάρκεια του χειμώνα και όχι μόνο κατά την περίοδο των Χριστουγέννων.


Το προηγούμενο διάστημα ενημερωθήκαμε απο συμπατριώτες μας, για το πρόβλημα που έχει δημιουργήθηκε με τα ελλιπή ακτοπλοϊκά δρομολόγια της Zanteferries (3 δρομολόγια εβδομαδιαίως), που είχε ως αποτέλεσμα την ταλαιπωρία κυρίως αρκετών οδηγών οχημάτων των Δυτικών Κυκλάδων.

 Την Τετάρτη 16 Νοεμβρίου, επικοινωνήσαμε με τον Πρόεδρο της εταιρείας κ. Κάρδαρη και του εκθέσαμε το πρόβλημα, με την παραίνεση για προσθήκη 4ου δρομολογίου 

ΚΑΘ ΟΛΗ ΤΗ ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΤΟΥ ΧΕΙΜΩΝΑ και όχι μόνο κατά την περίοδο των Χριστουγέννων. 

 Πριν λίγο ο κ. Κάρδαρης επικοινώνησε μαζί μας και μας ενημέρωσε, ότι η εταιρεία του κατέθεσε σήμερα αίτημα στο Υπουργείο Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής για την προσθήκη 4ου δρομολογίου κάθε Σάββατο, με τροποποίηση των δρομολογίων του Ε/Γ-Ο/Γ Διονύσιος Σολωμός, από τις 8 Δεκεμβρίου και αναχώρηση από Πειραιά τις εξής ημέρες και ώρες:
 Δευτέρα στις 14:55 
Τετάρτη στις 13:30 
Παρασκευή & Σάββατο στις 07:00

Ευχαριστούμε θερμά τον κ. Κάρδαρη για την άμεση ικανοποίηση του δικαίου αιτήματος, για την καλύτερη εξυπηρέτηση των κατοίκων των νησιών μας! 

Καλά ταξίδια στα πλοία της Zante Ferries 

Πηγή : 

Ανδρέας Μπαμπούνης


to synoro blog

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...