27 Απρ 2018

Ο ΑΟ Μυκόνου πέρασε νικηφόρα μέσα από την έδρα του ΑΟ Σερίφου με 0-2


Αν και δυσκολεύτηκε, ο ΑΟ Μυκόνου πέρασε νικηφόρα μέσα από την έδρα του ΑΟ Σερίφου με 0-2 και παράμεινε στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα τους 1ου ομίλου της Β΄φάσης του πρωταθλήματος με το παιχνίδι της επόμενης αγωνιστικής κόντρα στην Άνω Μερά να φαντάζει πλέον ως τελικός. 

 Οι φιλοξενούμενοι είχαν τον έλεγχο στο πρώτο μέρος, όπου και προηγήθηκαν, με τον ΑΟ Σερίφου αν ψάχνει την ισοφάριση στην επανάληψη, αλλά το 0-2 από τον Πανέτα στο 70΄έβαλε ουσιαστικά τέλος στο παιχνίδι, καθώς από εκεί και στο εξής έγινε τυπική διαδικασία. 

 Στο 32΄ο Παντελής έγινε αποδέκτης της μπάλας μετά από διώξιμο του Βαλσαμάκη και με μακρινό σουτ έκανε το 0-1.

 Το σκορ που έκλεισε την αναμέτρηση διαμόρφωσε ο πολύπειρος Δημήτρης Πανέτας όταν στο 70΄πήρε ασίστ από τον Αλεξανδρόπουλο και με σουτ μέσα από την περιοχή έκανε το 0-2. Πλέον ο ΑΟ Μυκόνου, ο οποίος με 10 βαθμούς προπορεύεται στον 1ο όμιλο μπαίνει σε εβδομάδα προετοιμασίας για το ματς της χρονιάς με αντίπαλο την συμπολίτισσα και 2η του βαθμολογικού πίνακα Άνω Μερά (9 βαθμοί), το αποτέλεσμα του οποίου θα κρίνει κατά πολύ ποια θα είναι η ομάδα που θα πάρει το εισιτήριο του τελικού. 

 Διαιτητής ήταν ο Ρούσσος Γ., με βοηθούς τους Κυριακόπουλο και Βαρθαλίτη. 

 Συνθέσεις 

 ΑΟ Σερίφου (Ράμπιας): Βαλσαμάκης Κοσ. 87΄Γούναρης), Μποφίλιος, Παγιολάρι, Ρεβίνθης, Μαγουλάς, Μουστάκας (17΄ Βαλσαμάκης Α.) , Λιβάνιος, Παπαδόπουλος ( 85΄Μποφίλιος), Ρεβίνθης (74΄Χατζόπουλος), Παππάς. Αναπληρωματικοί: Ζαχαρίας, Γεροντάρης. 

 ΑΟ Μυκόνου (Παχατουρίδης): Σαββόπουλος, Βαρουξής (56΄Μπομπάι), Παπαδόπουλος, Αργυρός, Αμπαδίνης, Μπάμπακαρ, Ντουσάι, Κρίτσας, Πανέτας ©, Αλεξανδρόπουλος (85΄Βερώνης), Παντελής (53΄Αλμπάνης). Αναπληρωματικοί: Ράγια, Μπουρντένης 

Πηγή : https://www.sportcyclades.gr/

to synoro blog

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...