7 Απρ 2018

Το Πάσχα των πολιτικών αρχηγών – Στην Τήλο ο Τσίπρας, στην Τήνο ο Μητσοτάκης

Νησιωτικές δείχνουν να είναι επιλογές, σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, των πολιτικών αρχηγών για τις διακοπές του Πάσχα καθώς οι τέσσερις ήδη είτε αφίχθησαν στους προορισμούς τους είτε ετοιμάζονται να… σαλπάρουν προς αυτούς! Το πανέμορφο νησί της Τήλου με τη δυναμική Δήμαρχο που έχει δείξει ιδιαίτερη ευαισθησία στο μεταναστευτικό θα περάσει το Πάσχα του ο Πρωθυπουργός.

 Ο Αλέξης Τσίπρας με την οικογένειά του θα απολαύσει τις διακοπές του μέχρι και την τρίτη ημέρα του Πάσχα απολαμβάνοντας τη φιλοξενία της δημάρχου Μαρίας Καμμά-Αλειφέρη. Σταθερός τις επιλογές του ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Προκόπης Παυλόπουλος ούτε φέτος θα παρεκκλίνει των επιλογών του και τις άγιες μέρες θα τις περάσει στη γενέτειρά του τη Μεσσηνία. 

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, σύμφωνα με την ανακοίνωση της Προεδρίας, τη Μεγάλη Παρασκευή θα παρακολουθήσει την Ακολουθία και την Περιφορά του Επιταφίου, και το Μεγάλο Σάββατο θα παραστεί στην Ακολουθία της Ανάστασης, στον Ιερό Μητροπολιτικό Ναό της Υπαπαντής του Σωτήρος, στην Καλαμάτα. Νησί επέλεξε και ο Πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας Κυριάκος Μητσοτάκης για τις ολιγοήμερες διακοπές του. Και αυτό δεν είναι άλλο από την αγαπημένη του Τήνο την οποία επισκέπτεται συχνά απολαμβάνοντας τις ομορφιές του κυκλαδίτικου νησιού. Η Πρόεδρος του Κινήματος Αλλαγής, Φώφη Γεννηματά δείχνει να επιμένει αθηνοκεντρικά καθώς περιμένει και την κόρη της από τη Σκωτία ενώ δεν αποκλείεται να κάνει και μικρές εξορμήσεις εκτός των αττικών τειχών. Τη Στερεά Ελλάδα δείχνουν να επιλέγουν δυο πολιτικοί αρχηγοί για να περάσουν το Πάσχα του.

 Ο γγ του ΚΚΕ Δημήτρης Κουτσούμπας αλλά και ο Πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων, Βασίλης Λεβέντης θα βρεθούν και οι δύο αλλά όχι μαζί στη Λαμία. Στην Ικαρία βρίσκεται ήδη ο Πρόεδρος των ΑΝΕΛ Πάνος Καμμένος ο οποίος την Μεγάλη Τετάρτη παρακολούθησε στρατιωτική άσκηση και θα παραμείνει και τις ημέρες του Πάσχα.

 Ο υπουργός Άμυνας διατηρεί σπίτι στο νησί και το επισκέπτεται με κάθε ευκαιρία. Στα πάτρια εδάφη, τα Χανιά, θα περάσει το Πάσχα του ο επικεφαλής του Ποταμιού Σταύρος Θεοδωράκης συνεπής στις παραδόσεις αλλά και στους αγαπημένους του συντοπίτες. 

 Την Αθήνα δείχνει να επιλέγει τις ημέρες αυτές, εν μέσω διαπραγματεύσεων για το όνομα των Σκοπίων, ο Νίκος Κοτζιάς ο οποίος την Τρίτη του Πάσχα ξεκινάει νέα βαλκανική περιοδεία… Εκτός Ελλάδας βρίσκεται ήδη ο Κώστας Καραμανλής που οι πληροφορίες τον θέλουν να έχει ξεκινήσει τις διακοπές του στη νότια Ευρώπη και μάλιστα σε περιοχή της Μεσογείου… 

Πηγή : https://cyclades24.gr/

to synoro blog

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...