19 Οκτ 2019

Μια νίκη μια ήττα για τον Α.Ο.Σερίφου ....

2η Αγωνιστική 
Την πρώτη του νίκη στο πρωτάθλημα πέτυχε ο ΑΟ Μυκόνου, καθώς στον αγώνα που ολοκληρώθηκε πριν λίγο στο γήπεδο του Κόρφου, επικράτησε με 3-0 του ΑΟ Σερίφου. 

 Η ομάδα του θεοφύλακτου Παχατουρίδης, βρήκε απέναντι της έναν καλοστημένο και ψυχωμένο στον αγωνιστικό χώρο αντίπαλο, ωστόσο κατάφερε να εκμεταλλευτεί την αγωνιστική του υπεροχή και να μετουσιώσει σε γκολ 3 από τις αρκετές ευκαιρίες που δημιούργησε.

 Από την πλευρά του ο ΑΟ Σερίφου που έκανε ένα ταξίδι ''Οδύσσεια'' για να φτάσει στη, έπιασε αρκετά καλή απόδοση, αλλά δεν κατάφερε να απειλήσει αρκετά, έχοντας πάντως την μεγάλη ευκαιρία στην αρχή του β΄μέρους να φέρει το παιχνίδι στα ίσα, όταν ο Βαλσαμάκης έχασε μοναδικό τετ α τετ.

 Οι καλύτερες στιγμές 2΄Σουτ του Βαλσαμάκη πολύ άουτ η μπάλα 

 5' Σουτ από τον ΑΟ Μυκόνου, εύκολα μαζεύει ο Βαλσαμάκης 

 7΄Μετά από φάουλ ο Αλεξανδρόπουλος σουτάρει με την μπάλα να καταλήγει στο δοκάρι του Βαλσαμάκη

 16' Μετά από κόρνερ ο Μπαλλής με κεφαλιά ψαράκι έστειλε τη μπάλα λίγο άουτ. 

 40' Φάση διαρκείας για τον ΑΟ Μυκόνου, πέρασε ανεκμετάλλευτη 

 41΄Σου του Παρίση 2 μέτρα πάνω από το οριζόντιο δοκάρι του Μπουρντένη 

 44' ΓΚΟΛ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΟ ΜΥΚΟΝΟΥ Ο Αλεξανδρόπουλος μετά από παράλληλη μπαλιά σκοράρει με κοντινό πλασέ ---- 

 46' Τεράστια ευκαιρία για τον ΑΟ Σερίφου με τον Βαλσαμάκη να φεύγει στην αντεπίθεση και από θέση τετ α τετ να βλέπει τον Μπουρντένη να μπλοκάρει τη μπάλα. 

 48΄ΓΚΟΛ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΟ ΜΥΚΟΝΟΥ Ο Δημητρανόπουλος μετά από γέμισμα στην περιοχή και γυριστό σουτ που άλλαξε την πορεία της μπάλας διπλασίασε τα τέρματα της ομάδας του.

 56΄Σουτ του Δημητρανόπουλου, μπλόκαρε ο Βαλσαμάκης 

 57΄Ατομική ενέργεια και σουτ άουτ από τον Ρεβίνθη 

 67' Ευκαιρία με τον Καλογέρα, ο οποίος έπειτα από σέντρα με κεφαλιά έστειλε τη μπάλα λίγο άουτ.

 79' Ασυνεννοησία Δήμα και Μπουρντένη δεν μπόρεσε να εκμεταλλευτεί ο Ρεβίνθης 80΄Σωτήρια απόκρουση του Βαλσαμάκη σε σουτ του Καλογερά

 83΄Σουτ του Καλογερά από κοντά, εύκολα ο Βαλσαμάκης

 90΄ΓΚΟΛ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΟ ΜΥΚΟΝΟΥ μετά από ολιγορία της άμυνας του ΑΟ Σερίφου να διώξει την μπάλα, ο Καρατσάς από κοντά έστειλε την μπάλα στα δίχτυα, με τους φιλοξενούμενους όμως να διαμαρτύρονται ότι είχε προηγηθεί επιθετικό φάουλ. 

 Διαιτητής ήταν ο Αρμακόλας, με βοηθούς τους Ρούσσος Γ. και Κουκά

 ΑΟ Μυκόνου (Θεοφύλακτος Παχατουρίδης): Μπουρντένης, Δάρας, Δήμα, Μπαλλής, καρατσάς, Καρφαρίδας, Σουλιόπουλος (57' Καλογεράς), Αλεξανδρόπουλος, Αλμπάνης (81΄Μπαϊρακτάρης), Δημητρανόπουλος, Αμπντούλ (89΄Μιχίλι). Αναπληρωματικοί: Κουντουράς, Ψίλιας, Παπαδόπουλος. 

 ΑΟ Σερίφου (Γιάννης Ράμπιας): Βαλσαμάκης, Μποφίλιος, Παγιολάρι, Εφέντι, Λιβάνιος, Μαγουλάς, Σκοπελίτης, Παπαδόπουλος, Καραγκούνης (66' Μαγουλάς), Ρεβίνθης (88΄Γαβριήλ), Βαλσαμάκης Κοσ. (71΄λ.τ.Παρίσης) Αναπληρωματικοί: Λιβάνιος Μ., Καλαρέμας, Τσελάμι, Παρίσης Π.


1η Αγωνιστική 
Με το δεξί ξεκίνησε τις αγωνιστικές υποχρεώσεις του ο ΑΟ Σερίφου στη Α΄κατηγορία, καθώς επικράτησε με 3-0 του Καρτεράδου που ταξίδεψε στη Σέριφο με οριακή αποστολή 11 ποδοσφαιριστών. 

 Τα γκολ για την ομάδα του Γιάννη Ράμπια πέτυχαν οι Γιάννης Σκοπελίτης στο 12', με ατομική ενέργεια και δυνατό σουτ , ο Μαρίνος Λιβάνιος στο 55΄με ατομική ενέργεια και διαγώνιο σουτ μέσα από την περιοχή, ενώ ο ίδιος ποδοσφαιριστής στο 60΄σημείωσε το τελικό 3-0.

 Ο ΑΟ Σερίφου ολοκλήρωσε το παιχνίδι με 10 ποδοσφαιριστές, καθώς στο 69΄αποβλήθηκε με δεύτερη κίτρινη κάρτα ο Παππάς. Διαιτητής ήταν ο κ. Γιάννης Ρούσσος, με βοηθούς τους Ρούσσο Γουίνδο και Φραγκίσκο Σαργολόγο. 

 ΑΟ ΣΕΡΙΦΟΥ: (Γιάννης Ράμπιας): Βαλσαμάκης Κοσ., Βαλσαμάκης Κων., Παγιολάρι, Εφέντι, Μαγουλάς (90΄ Τσελάμι), Λιβάνιος (88΄Κιούσης), Παπαδόπουλος, Ρεβίνθης Κ. (77΄Παρίσης Δ.), Παππάς , Σκοπελίτης, Μποφίλιος (59΄Καραγκούνης).

 ΑΟ Καρτεράδος (Δημήτρης Παναγιωτίδης): Ροδάκης, Φέκας , Χάλαρης, Βαρμάζης, Ντάλλας, Φίλων, Κλεβίστ, Τριαντάφυλλος, Αρβανίτης, Σελιστάι, Τομόρι


to synoro blog

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...