26 Μαρ 2020

Σύρος...Αρνητικά στον κορωνοϊό είναι τα πέντε δείγματα που πάρθηκαν από το συγγενικό περιβάλλον του 88χρονου

Αρνητικά στον κορωνοϊό είναι τα πέντε δείγματα που πάρθηκαν από το συγγενικό περιβάλλον του 88χρονου και εστάλησαν προς έλεγχο στον ΕΟΔΥ. 

 Την ανακοίνωση αυτή έκανε πριν λίγη ώρα ο Αντιπεριφερειάρχης Κυκλάδων, Γιώργος Λεονταρίτης. Για το ιστορικό του θέματος, την Τρίτη 24 Μαρτίου, διαπιστώθηκε το πρώτο κρούσμα κορωνοϊού στη Σύρο. 

 Συγκεκριμένα βρέθηκε θετικός στον ιό, ένας 88χρονος κάτοικος Σύρου, ο οποίος πριν από σχεδόν 14 ημέρες είχε κάνει ένα σοβαρό χειρουργείο σε νοσοκομείο της Αθήνας. 

 Αμέσως σήμανε συναγερμός στην υγειονομική μονάδα του νησιού και εκτός από την άμεση μεταφορά του ηλικιωμένου άνδρα στο νοσοκομείο αναφοράς “Σωτηρία” στην Αθήνα, ξεκίνησε και η ιχνηλάτηση του συγγενικού του περιβάλλοντος. 

 Τα πρώτα δείγματα που πάρθηκαν από πέντε άτομα τα οποία έχουν άμεση σχέση με τον ηλικιωμένο, στάλθηκαν για εξέταση, τα αποτελέσματα των οποίων έδειξαν ότι είναι αρνητικά στον κορωνοϊό. Τέλος, σύμφωνα με τον Αντιπεριφερειάρχη Κυκλάδων, Γιώργο Λεονταρίτη δεν χρειάζεται ο πανικός, αλλά ούτε και ο εφησυχασμός. www.syrostoday.gr 

Πηγή : www.syrostoday.gr 



to synoro blog

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...