26 Μαρ 2020

Σέριφος..Παράταση προθεσμίας εγγραφής μαθητών στο Πανελλήνιο Σχολικό Δίκτυο και παράταση της απαγόρευσης λειτουργίας των σχολικών μονάδων

Αγαπητοί γονείς και κηδεμόνες, 

 Χρόνια πολλά για την ημερα!

 Φέτος ο καθένας τίμησε στο σπίτι του την επέτειο της έναρξης του Ελληνικού Απελευθερωτικού Αγώνα του 1821, κάτι πρωτόγνωρο και περίεργο, αλλά είμαστε αναγκασμένοι να συμμορφωνόμαστε με τις οδηγίες των ειδικών. 

 Σχετικά με τα διαδικαστικά του σχολείου: σας ενημερώνουμε ότι σύμφωνα με το με αρ.πρωτ. 40269/Δ2/24-03-2020 έγγραφο του ΥΠΑΙΘ, παρατείνεται η προθεσμία εγγραφής μαθητών και εκπαιδευτικών στο Πανελλήνιο Σχολικό Δίκτυο, λόγω προβλημάτων υπερφόρτωσης στην εν λόγω πλατφόρμα τις προηγούμενες ημέρες. Μπορείτε, λοιπόν, να προσπαθήσετε ξανά να γράψετε τα παιδιά σας ακολουθώντας τις οδηγίες που ήδη έχουμε αναρτήσει σε προηγούμενο άρθρο. 

 Επίσης, ακολουθώντας την οδηγία της ελληνικής κυβέρνησης, σας ενημερώνουμε ότι παρατείνεται η απαγόρευση λειτουργίας των σχολικών μονάδων, μέχρι νεωτέρας. 

 Τέλος, σας θυμίζουμε να ελέγχετε τακτικά τα emails σας και να τσεκάρετε τακτικά το άρθρο μας με τίτλο «Εξ’αποστάσεως εκπαίδευση» δεδομένου ότι συνεχώς ανανεώνεται συνεχώς με υλικό.

 Για διευκόλυνσή σας, σας παραθέτουμε το σύνδεσμο του άρθρου, https://blogs.sch.gr/dimserif/2020/03/19/ex-apostaseos-ekpaideysi/ 

 Για ο.τι χρειάζεστε, παρακαλούμε να επικοινωνείτε με το σχολείο στο email mail@dim-serif.kyk.sch.gr .

 Να προσέχετε και να μένετε σπίτι . 
 Καλή αντάμωση


to synoro blog

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...