8 Απρ 2020

Κυκλάδες: Παραμένει σε ισχύ το απαγορευτικό απόπλου πλοίων

Και το απαγορευτικό απόπλου πλοίων παραμένει σε ισχύ και μάλιστα συμπληρώνουμε 48 ώρες... 

 Σε ισχύ λοιπόν εξακολουθεί να παραμένει το απαγορευτικό απόπλου από το λιμάνι του Πειραιά για το ανατολικό Αιγαίο, τις Κυκλάδες, την Κρήτη και τα Δωδεκάνησα, λόγω των ισχυρών ανέμων που πνέουν σε πολλές θαλάσσιες περιοχές στο Αιγαίο και φθάνουν κατα τόπους τα 9 μποφόρ. 

 Να σημειώσουμε εδώ ότι στον Κάβο Ντόρο (Κάρυστο) ότι έφτασε στα 135 km/h ενώ σήμερα το πρωί έφτασε τα 94 km/h στην Τήνο και 85 Km/h στην Ανδρο... Αντίθετα, κανονικά πραγματοποιούνται τα δρομολόγια για τον Αργοσαρωνικό. 

Από το λιμάνι του Λαυρίου δεν πραγματοποιούνται τα δρομολόγια για την Κέα, ενώ στη Ραφήνα το πρώτο δρομολόγιο είναι στις 17:30. Επίσης, κλειστή παραμένει η γραμμή Αλεξανδρούπολη-Σαμοθράκη.

 Να τονίσουμε εδώ ότι το "Express Skopelitis" κινείται κανονικά από την Αμοργό μέσω Μικρών Κυκλάδων προς την Νάξο (ώρα άφιξης στις 12 το μεσημέρι), το "Θεολόγος" είναι στην Μύκονο και περιμένει να σπάσει το απαγορευτικό για Τήνο - Ανδρο και Ραφήνα... 

Το "Πρέβελης" παραμένει στη Μήλο και παραμένει ανεκτέλεστο το δρομολόγιο προς Πειραιά... Με βάση πάντα την ενημέρωση από την ΕΜΥ, μικρή εξασθένηση των ανέμων αναμένεται από το μεσημέρι και ενδεχομένως να σπάσει μετά τις 8 το απόγευμα... 

 Οι επιβάτες που πρόκειται να ταξιδέψουν σήμερα, καλό είναι πριν την αναχώρησή τους να επικοινωνούν με τα κατά τόπους λιμεναρχεία και τουριστικά πρακτορεία για τυχόν αλλαγές ή τροποποιήσεις των δρομολογίων.


to synoro blog

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...