4 Οκτ 2020

Α.Ο.Σερίφου..Γιάννης Ράμπιας: «Ένα καταστροφικό 5λεπτο μας στέρησε την συνέχεια στο Κύπελλο» [vid]




δείτε το  [vid]
Ανατρέποντας γρήγορα το εις βάρος της 1-0, η συριανή ομάδα επικράτησε του σαφώς πιο ανέτοιμου Α.Ο.Σερίφου, με 1-3 ,στο Δημοτικό Γήπεδου Σερίφου, παίρνοντας το εισιτήριο για την επόμενη φάση του Κυπέλλου Κυκλάδων Hausbrandt. 

 Οι γηπεδούχοι ευτύχησαν να προηγηθούν μόλις στο 6ο λεπτό του αγώνα. Ο Λιβάνιος έκλεψε τη μπάλα στο κέντρο του γηπέδου και έβγαλε μπαλιά στον Καραγκούνη, εκείνος έστρωσε για τον Ρεβίνθη Κ. που πλάσαρε. 

Ο Καλμπουράκης προσπάθησε να αποσοβήσει το γκολ αλλά δεν τα κατάφερε και η μπάλα κατέληξε στα δίχτυα του. Ολική ανατροπή σε 3 λεπτά Η χαρά των Σεριφίων δεν κράτησε παρά μόνο 8 λεπτά. 


Παρά την ψυχρολουσία, οι παίκτες του Αίαντα δεν έχασαν την ψυχραιμία τους. Μέσα σε διάστημα 3 λεπτών είχαν ανατρέψει το σκορ.

 Αρχικά ισοφάρισαν στο 14, με με αυτογκόλ του Τσελάμι (το τέρμα έχει χρεωθεί στον Αλμπάνη), ενώ στο 17 πήραν κεφάλι στο σκορ με τον Αλμπάνη να σημειώνει ένα πολύ όμορφο τέρμα με σουτ έξω από την περιοχή όπου δεν άφησε περιθώρια αντίδρασης στον Ζαχαρία με τη μπάλα να καταλήγει στο αριστερό ¨γάμα¨ της εστίας.

 Οι παίκτες του Αίαντα δεν κατέβασαν ταχύτητα και στο 26 σημείωσαν και τρίτο τέρμα, παρόμοιο μάλιστα με το δεύτερο.

 Ο Αργυρός Γιάννης έκανε μία σέντρα σουτ που αιφνιδίασε τον Ζαχαρία που είδε τη μπάλα να παίρνει περίεργη τροχιά και να ξανακαταλήγει στο αριστερό ¨γάμα¨ της εστίας του. 

 Οι γηπεδούχοι είχαν δύο καλές στιγμές έως την ανάπαυλα, με δοκάρι του Παγιολάρι και άστοχο πλασέ του Λιβάνιου.Στο δεύτερο ημίχρονο ο ρυθμός έπεσε.

 Ο πολύ ζεστός καιρός επηρέασε την απόδοση και των 22 ποδοσφαιριστών, κάτι που φάνηκε και από τις λιγοστές αξιοσημείωτες προσπάθειες εκατέρωθεν. Στο 60ο λεπτό του αγώνα οι ισορροπίες άλλαξαν.

 Ο Αργυρός Άγγελος δέχτηκε 2η κίτρινη κάρτα και αποβλήθηκε από τον αγωνιστικό χώρο, αφήνοντας την ομάδα του με 10 ποδοσφαιριστές. 

 Παρά το αριθμητικό πλεονέκτημα, οι παίκτες του Γιάννη Ράμπια δεν κατάφεραν έστω να μειώσουν το σκορ, με μία μόνο άξια αναφοράς φάση. 

Σε μία σέντρα από δεξιά, ο Σιντιμπέ στην προσπάθεια του να απομακρύνει με το κεφάλι, παραλίγο να στείλει τη μπάλα στα δίχτυα της ομάδας του.

 Ο Καλμπουράκης όμως με εκπληκτική εκτίναξη, έδιωξε τη μπάλα σε κόρνερ.


 Το κόρνερ αυτό το εκτέλεσε ο Ρεβίνθης Κ. στέλνοντας τη μπάλα απευθείας στο δοκάρι, ενώ μετά την αναμπουμπούλα στη μικρή περιοχή οι αμυντικοί του Αίαντα έδιωξαν τη μπάλα από τα καρέ τους. Διαιτητής της αναμέτρησης ήταν ο κ. Ζαράνης, με βοηθούς τους κ. Ρούσσο και Μουτάφη. 

 Συνθέσεις: 

 Α.Ο. Σερίφου (Ράμπιας): Ζαχαρίας (93΄Γούναρης), Μποφίλιος, Παγιολάρι (57΄Παπαδόπουλος Μάριος), Μαγουλάς(46΄Παρίσης Κοσμάς), Τσελάμι, Λιβάνιος, Καραγκούνης(81΄Παρίσης Δημήτρης), Παπαδόπουλος Δημήτρης (81΄Ρώτας), Βαλσαμάκης, Ρεβίνθης Κων., Παππάς(81΄Γεροντάρης)

 Αίαντας Σύρου (Ρούσσος): Καλμπουράκης(93΄Στεφάνου), Ηλίας, Αργυρός Ιωάννης, Σιντιμπέ, Αργυρός Άγγελος, Τσώκος , Αμπντούλ(93΄Ρούσσος), Ξαγοράρης Ν.(93΄Πρέκας) , Πιταούλης (68΄Ξαγοράρης Ε.), Κάτρης (58΄Φωτεινιάς), Αλμπάνης(78΄Μακρυωνίτης) 

Πηγή : https://cyclades24sports.gr/

to synoro blog

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...