6 Οκτ 2020

Σίφνος Μαρία Ναδάλη: Ο τουρισμός πήγε πολύ καλύτερα σε σχέση με τις προσδοκίες μας


Για τις καλές επιδόσεις που κατέγραψε τη φετινή τουριστική σεζόν η Σίφνος τηρουμένων των αναλογιών, αλλά και για την απουσία μόνιμου παιδιάτρου στο κυκλαδίτικο νησί μίλησε, μεταξύ άλλων, σε συνέντευξή της στην εκπομπή του Χάρη Ντιγριντάκη, Τρίποντο στην οικονομία, στον Alpha 98,9, η δήμαρχος Σίφνου, Μαρία Ναδάλη.

 «Ζουν πάνω από 500 παιδιά, μόνιμος παιδίατρος δεν υπάρχει, γενικά υπάρχουν ανάγκες στελέχωσης/ενίσχυσης του περιφερειακού ιατρείου της Σίφνου. Τις έχουμε θέσει από νωρίς στους αρμόδιους φορείς. 

Έχουμε την υπόσχεση ότι θα υπάρξουν εξελίξεις το επόμενο διάστημα, η αλήθεια είναι, όμως, ότι δεν είμαστε πολύ ευχαριστημένοι από τους ρυθμούς με τους οποίους κινούνται οι διαδικασίες», επισημαίνει, μεταξύ άλλων, η Μαρία Ναδάλη.

 «Ο Αύγουστος έκλεισε με ένα ποσοστό περίπου 30% κάτω, όμως αυτό που θέλω να μεταφέρω είναι ότι οι επαγγελματίες του νησιού σε γενικές γραμμές είναι ευχαριστημένοι, πάντα συνεκτιμώντας τις συνθήκες που επικρατούν. Δούλεψαν περισσότερο απ’ ό,τι περίμεναν, κάτι που μας γεμίζει αισιοδοξία. 

Είναι αλήθεια ότι σε γενικές γραμμές πήγε καλά, δεν μπορούμε να πούμε ότι υπήρχε η φοβερή καταναλωτική δύναμη, όλοι λόγω και της κατάστασης είχαν περιορισμένες δυνατότητες, αλλά σε σχέση με το τι περιμέναμε, πήγε πολύ καλύτερα», τόνισε η δήμαρχος Σίφνου. 
Ακούστε ολόκληρη τη συνέντευξη εδώ:
Πηγή : https://www.tourismtoday.gr/

to synoro blog

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...