2 Ιουν 2021

Στη μαγευτική Σέριφο με την Δανάη και τον Απόστολο video

Backstage με τον Γιάννη Παρίση (Καμάτσος) να μαγειρεύει κακαβιά στο οδοιπορικό του Πάμε Δανάη απ το Mega. #serifos2021 #γιατηΣέριφο
— στην τοποθεσία Θαλάμι.

Δήμος Σερίφου

Η Δανάη Μπάρκα και ο Απόστολος Ρουβάς πέρασαν ένα σαββατοκύριακο στην υπέροχη Σέριφο και μοιράστηκαν κάποιες από τις ομορφιές του νησιού. Η Δανάη επισκέφθηκε το νησί το 2007 όταν ήταν ακόμα παιδί. 

Η επιβλητική χώρα συνεχίζει να της κάνει την ίδια εντύπωση 14 χρόνια μετά. Μεγαλοπρεπής χτισμένη σε ένα απόκρημνο λόφο, για λόγους ασφαλείας από τους πειρατές. «Όταν είσαι δήμαρχος σε ένα μικρό νησί έρχεσαι σε επαφή με τον κόσμο καθημερινά και ξέρεις όλα τα θέματα που τους απασχολούν. Δουλειά ψυχολόγου είναι [γέλια].

 Δεν έχει ξαναγίνει να ξαναψηφιστεί τόσο νέος δήμαρχος, είμαι ο νεώτερος στην Ελλάδα.», είπε μεταξύ άλλων ο δήμαρχος Σερίφου Κωνσταντίνος Ρεβίνθης. 

 Παραδοσιακοί οικισµοί, μαγευτικά τοπία, όµορφες παραλίες, γραφικά εκκλησάκια, όλη η αυθεντική κυκλαδίτικη αύρα δηµιουργούν ένα νησί που θα θες πάντα να επισκέπτεσαι. Φιλόξενοι άνθρωποι, νόστιμο φαγητό, κι υπέροχα τοπία η Σέριφος σε μαγεύει. 

Πηγή : https://www.megatv.com/

to synoro blog

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...