25 Ιαν 2022

Δήμος Σερίφου Συνεχίζουμε τον καθαρισμό στο οδικό δίκτυο από Χώρα προς Αγια Μαρίνα Τελευτη


Συνεχίζουμε τον καθαρισμό στο οδικό δίκτυο από Χώρα προς Αγια Μαρινα Τελευτη έχει πάνω από μισό μέτρο σε κάποια σημεία, έχουμε δύο εγκλωβισμούς στην Αγία Μαρίνα και στου Σκλαβογιάννη, στη φιλοζωική και θα προσπαθήσουμε να προσεγγίσουμε στα σημεία αφού ανοίξει το μηχάνημα δίοδο και μετά θα καθαρίσει προς Παναγια και Χωριά. 

Δήμαρχος και μέλη της Πολιτικής Προστασίας είναι επί τω έργω
.


 Συνεχίζονται σποραδικά οι χιονοπτώσεις που φέρνει η κακοκαιρία «Ελπίς» στη Σέριφο .
 
Τα ορεινά αλλά και τα πεδινά του νησιού, ακόμα και οι παραλίες στρώθηκαν με χιόνι από τη Δευτέρα. Στην Χώρα και το Λιβάδι η κυκλοφορία γίνεται με προσοχή αλλά κανονικά   Αστυνομία πυροσβεστική και Δήμος βρίσκονται σε ετοιμότητα και περιπολούν συνεχώς στους δρόμους της ορεινής Σερίφου όπου εκει τα πράγματα δυσκολευουν καθώς η κυκλοφορία δεν γίνεται χωρίς αντιολισθητικές αλυσίδες ο Δήμος εχει κάνει ισχυρη σύσταση για αυτό  . 



Όλα τα σχολεία παρέμειναν κλειστά τη Δευτέρα στο νησί όπως κλειστά θα παραμείνουν και την Τρίτη όπως και ο ιδιωτικός και δημόσιος τομέας που τίθενται σε αργία και στη Σέριφο , όπως και σε όλα τα νησιά των Κυκλάδων, όπως ανακοίνωσε ο Υπουργός Πολιτικής Προστασίας Χρήστος Στυλιανίδης.


Πηγή : 

to synoro blog

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...