18 Ιαν 2022

Ποιμαντικές Επισκέψεις του Σεβασμιωτάτου κ. Δωροθέου Β΄ στα Σχολεία της Σερίφου


Μετά την τέλεση της Θείας Λειτουργίας στον Ιερό Ναό του Αγίου Αντωνίου Σερίφου χθές , ο Σεβασμιώτατος κ. Δωρόθεος Β΄, συνοδευόμενος από τον Αρχιερατικό Επίτροπο και τους 



Εφημερίους της Σερίφου, μετέβη στο παρακείμενο του Ναού Δημοτικό Σχολείο, ύστερα από πρόσκληση της Διευθυντρίας κας Χρυσής Σπυροπούλου, όπου ευλόγησε την πίτα του Αγίου Βασιλείου, ευχήθηκε στους εκπαιδευτικούς και τα παιδιά, στα οποία διένειμε μαζί με τη βασιλόπιτα και τετράδια, κατασκευασμένα ειδικά για το Δημοτικό Σχολείο Σερίφου. 



Ακολούθως,μετέβη στοΓυμνάσιο με Τάξεις Λυκείου Σερίφου, προσκληθείς από τη Διευθύντρια του κα Μπούρτζινου, όπου, ωσαύτως, ευλόγησε την πίτα του Αγίου Βασιλείου, και ευχήθηκε 



στους Εκπαιδευτικούς και τους Μαθητές, τους οποίους συνεχάρη για την ψυχική δύναμη που έδειξαν στην αντιμετώπιση των δυσκολιών, που προκάλεσε στην εκπαιδευτική διαδικασία η αναγκαστική, λογω της πανδημίας τηλεεκπαίδευση του προηγουμένου έτους.



 Το εσπέρας, ο Σεβασμιώτατος κ. Δωρόθεος Β΄ θα τελέσει τον εόρτιο Εσπερινό στον Ιερό Μητροπολιτικό Ναό του Αγίου Αθανασίου Σερίφου.

Πηγή : https://www.imsyrou.gr/

to synoro blog

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...