25 Ιουν 2012

aRGo Photography... Ραφαήλ Αρετάκη ...Ιωάννα Γκόγκου



"AERINO" Cocktails bar 

 16/6 - 31/6 

Fe2O3

 Ο χρόνος περνά, οι στιγμές χάνονται μα οι εικόνες και το τώρα είναι αυτά που μένουν. Η αλλοίωση των καταστάσεων, η διάβρωση του συναισθήματος ακόμα και η οξείδωση μιας εποχής, μπορεί να αφήσει ένα στοιχείο για να βιώσουμε. "Οξείδωση είναι μία χημική διαδικασία, όπου τα επιφανειακά άτομα του μετάλλου, ενώνονται με άλλα άτομα που υπάρχουν στον ατμοσφαιρικό αέρα και δημιουργούν νέες ενώσεις". Τα συναισθήματα αλλάζουν, τα αντικείμενα το ίδιο... Ο κόσμος όμως παραμένει ίδιος με ένα χρώμα πιο θαμπό για το χρόνο. 

The clock is ticking, the moments are lost but images and the present are what stays. The deterioration of situations, the erosion of emotion and even the oxidation of an era, may leave elements to experience. "Oxidation is a chemical process, where the surface atoms of metal, are joined by others who are in the air and create new compounds." Feelings change and so do objects... The world remains the same but with a more dim color of time.

 Εκθεσιακός Χώρος:

 Caffe Bar «Αέρινο» / Showroom: Caffe Bar «Aerino» 

Ώρες επίσκεψης: 6 μμ έως 4 πμ / Visiting time: from 6 pm till 4 am. 

Είσοδος Ελεύθερη / Free Entrance

 Bio 

H aRGo Photography δημιουργήθηκε από τον Ραφαήλ Αρετάκη και την Ιωάννα Γκόγκου το 2011. Η συνεργασία ξεκίνησε έχοντας και οι δύο από πίσω τους εμπειρία και αγάπη για την φωτογραφία. Ο κάθε ένας ξεχωριστά άφησε και αφήνει το στίγμα του από την κάλυψη συναυλιών (στο μουσικό κομμάτι) έως την καλλιτεχνική φωτογραφία. Το πάθος, τους οδήγησε σε εκθέσεις, εξορμήσεις κυνηγώντας την στιγμή εκείνη που κυρίως θα συγκινήσει τους ίδιους. Ενώνουν το όνειρο τους και δημιουργούν μαζί, εικόνες σουρεαλισμού βουτηγμένες σε φαντασία. Σημαίνει κομμάτια ψυχής και σύμπτυξης ατόμων. 
 http://www.facebook.com/SerifosFestival

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...