26 Ιουν 2012

Με το κεφάλι ψηλά

Ημιτελικός: Τσακαρίτα - ΠΑΝΩ ΧΩΡΑ FC: 4-3

Όταν δέχεσαι τέσσερα γκολ δεν μπορείς να διαμαρτύρεσαι για διαιτησία ή να μιλάς για κακοτυχία, αλλά σε αυτόν τον ημιτελικό η ΠΑΝΩ ΧΩΡΑ έδωσε τα πάντα για να τον κερδίσει και σε μια στιγμή η μπάλα την πούλησε, γιατί είναι πόρνη. Γυρίζοντας το εις βάρος της σκορ 2-0 σε 2-3 έλπιζε πολλά, αλλά μια κακή στιγμή 2 λεπτά πριν την λήξη, της έκοψε τα όνειρα, έδωσε την πρόκριση στους αντιπάλους και αποχώρησε με το κεφάλι ψηλά.


Μπαίνοντας στο γήπεδο από την αρχή με μια απίστευτη δυναμική σταματώντας κάθε προσπάθεια της Τσακαρίτα, η ΠΑΝΩ ΧΩΡΑ έδειξε ότι δεν θα χαρίζονταν σε κανέναν. Επιθετικά υπήρχε πρόβλημα δεν μπορούσε να βρει εύκολα ευκαιρίες, παρόλα αυτά επιχείρησε πολλά σουτ και στο 0-0 είχε την πρώτη ευκαιρία για γκολ με τον Νικολόπουλο. Η άμυνα για ένα ακόμη παιχνίδι ήταν πολύ καλή. Αλλά η Τσακαρίτα άνοιξε πρώτη το σκορ όταν από κόρνερ η μπάλα χτύπησε σε αντίπαλα πόδια, πήρε ασυνήθιστη τροχιά και κατέληξε στα δίχτυα για το 1-0.

Με το ξεκίνημα του δεύτερου μέρους η Τσακαρίτα ευτύχησε να σκοράρει το δεύτερο της γκολ πάλι από κόρνερ και κοντινό σουτ. Η αντίδραση όμως ήταν άμεση, η ΠΑΝΩ ΧΩΡΑ μείωσε με σουτ του Νικολόπουλου από δεξιά και λίγα λεπτά αργότερα ισοφάρισε σε 2-2 με σέντρα-σουτ του Καραγκούνη, όταν η μπάλα από τα πολλά φάλτσα μπέρδεψε τον τερματοφύλακα. Πέντε λεπτά αργότερα η Τσακαρίτα πάγωσε καθώς έχασε το προβάδισμα και η χαρά πέρασε στο στρατόπεδο της ΠΑΝΩ ΧΩΡΑΣ, με τον Νικολόπουλο να σκοράρει και πάλι για το 2-3 υπέρ της ομάδας. Τα χαμόγελα δεν κράτησαν πολύ καθώς η Τσακαρίτα εκμεταλλεύτηκε μια άστοχη προσπάθεια, βρήκε ανοιχτή την άμυνα και ισοφάρισε σε μια αντεπίθεση με κοντινό πλασέ.

Τα τελευταία πέντε λεπτά ήταν δραματικά, η διαιτησία χειρουργείο κατά της ΠΑΝΩ ΧΩΡΑΣ και η ατυχία μας χτύπησε και πάλι την πόρτα. Στο 3-3 ο ένας διαιτητής δεν έδωσε πέναλτι στην ΠΑΝΩ ΧΩΡΑ, με τον Νικολόπουλο να σφαδάζει στο έδαφος, και σαν μην έφτανε αυτό εφήυρε συνεχώς φάουλ έξω από την περιοχή της ΠΑΝΩ ΧΩΡΑΣ. Η Τσακαρίτα όμως δεν μπορούσε να σκοράρει έτσι, και τελικά χρειάστηκε την βοήθεια της τύχης για να πάρει την νίκη-πρόκριση όταν πάλι σε μια αντεπίθεση ο επιθετικός της σούταρε συρτά ο Γεροντάρης Ν. επιχείρησε να κόψει, αλλά η μπάλα από την κόντρα κρέμασε τον Λιβάνιο Π. και το τελικό σκορ έμελε να είναι 4-3.

Η ΠΑΝΩ ΧΩΡΑ στο δυσκολότερο ημιτελικό των τελευταίων χρόνων δεν παραδόθηκε, έπαιξε με αυτοθυσία μέχρι το τέλος, γύρισε από τον Άδη κόντρα σε όλους και όλα, αλλά στο τέλος η θεά Τύχη δεν ήταν με το μέρος της. Η περηφάνεια αυτής της ομάδας όμως δεν σταματάει εδώ, η ΠΑΝΩ ΧΩΡΑ είναι γεννημένη για τα δύσκολα και πάντα ξεπερνάει τα εμπόδια που βρίσκει μπροστά της, το μέλλον ήταν σε αυτόν τον ημιτελικό και αυτό το μέλλον της ανήκει. Η ΠΑΝΩ ΧΩΡΑ είναι ιδέα μέσα στα μυαλά μας.

Όπως κάθε χρόνο στο καθιερωμένο τραπέζι του καλοκαιριού οι αποφάσεις για την ερχόμενη σαιζόν πρόκειται να συζητηθούν και να κανονιστεί η μετέπειτα πορεία της ομάδας. Το σίγουρο είναι πως μετά την χθεσινή αντιμετώπιση η ΠΑΝΩ ΧΩΡΑ πρόκειται να αποχωρήσει από το πρωτάθλημα του Ελαιώνα έπειτα από επτά χρόνια, οριστικά.


Βαθμολογία
Γκολ
Λιβάνιος Πέτρος
9
-
Δανής Πέτρος
9
-
Βασιλόπουλος Ανδρέας
9
-
Γεροντάρης Νίκος
9
-
Λιβάνιος Νίκος
9
-
Κανταρέλης Λάμπρος9-
Κουβάτσος Μπάμπης
9
-
Νικολόπουλος Δημήτρης
9
2
Καραγκούνης Άκης
9
1

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...