19 Ιουν 2012

Πιστή στο ραντεβού

Play-Off: ΠΑΝΩ ΧΩΡΑ FC - Θύελλα: 6-1

Έκανε το καθήκον της η ΠΑΝΩ ΧΩΡΑ και για μια ακόμη χρονιά θα είναι συνεπής στο ραντεβού για τα ημιτελικά της διοργάνωσης, αφού ξεπέρασε το εμπόδιο της Θύελλας παίζοντας πολύ καλά ανασταλτικά και με απίστευτη ψυχραιμία στην επίθεση. Σε ένα ματς που τα είχε όλα, γκολ, σκληρές μονομαχίες, χαμένες ευκαιρίες η ΠΑΝΩ ΧΩΡΑ διατήρησε το πλεονέκτημα της και πήρε την πρόκριση, χάνοντας όμως για τα επόμενα ματς το Λιβάνιο Β ο οποίος υπέστη βαρύ διάστρεμμα.

Με το ξεκίνημα στου αγώνα η ΠΑΝΩ ΧΩΡΑ βρέθηκε εγκλωβισμένη στην ασφυκτική πίεση της Θύελλας και δεν μπορούσε να βρει τους χώρους για να κάνει το παιχνίδι της. Η Θύελλα ήταν αυτή που άνοιξε το σκορ όταν σε μακρινό σουτ ο Λιβάνιος Π. έκανε λανθασμένη έξοδο και η μπάλα κατέληξε στα δίχτυα της ΠΑΝΩ ΧΩΡΑΣ. Η απάντηση όμως ήταν άμεση, με έξυπνο επιθετικό παιχνίδι η βρήκε τους χώρους και όχι μόνο κατάφερε να ισοφαρίσει σχεδόν αμέσως αλλά να πάρει και προβάδισμα στο σκορ με 2-1 πριν την ανάπαυλα, καθώς η αμυντική λειτουργία της κρατούσε μακριά από την εστία την Θύελλα.

Η αγωνιστική εικόνα  δεν άλλαξε ούτε στο δεύτερο μέρος και με την ανασταλτική λειτουργία της ΠΑΝΩ ΧΩΡΑΣ να είναι πολύ καλή, η επίθεση είχε την αβάντα να κάνει το παιχνίδι της. Με την συμπλήρωση των δέκα λεπτών στο δεύτερο ημίχρονο το 3-1 επετεύχθη από πολύ ωραίο συνδυασμό έξω από την περιοχή, ενώ το γκολ που έκοψε τα φτερά της Θύελλας και τις ελπίδες της για νίκη, ήταν ένα μαγικό βολ-πλανέ αλά Ζιντάν με ασσίστ από πλάγιο που έκανε το σκορ 4-1 λίγα λεπτά αργότερα. Στο τελευταίο δεκάλεπτο η Θύελλα κατέρρευσε αφήνοντας το ματς και η ΠΑΝΩ ΧΩΡΑ πέτυχε ακόμη δυο γκολ μέχρι το τέλος για το τελικό 6-1.

Ήταν μια γλυκιά πρόκριση απέναντι σε μια ομάδα που παίζει πάντα σκληρά, είναι καλή στο ψηλό παιχνίδι, αλλά γεγονός είναι ότι η ΠΑΝΩ ΧΩΡΑ δεν της άφησε κανένα περιθώριο να το κάνει αυτό και πήρε την νίκη παίζοντας έξυπνα και μυαλωμένα. Ένα ακόμη σημαντικό σημείο η εκπληκτική εμφάνιση των πιτσιρικάδων, της νέας γενιάς που φαίνεται ότι δεν μασάει και έρχεται με φόρα για ακόμη καλύτερη πορεία στα χρόνια που έχουμε μπροστά μας.

Επόμενο αντίπαλο θα βγάλει η κληρωτίδα την Τετάρτη το απόγευμα, με πιθανούς αντιπάλους μια εκ των Τσακαρίτα, Samata Saray και το νικητή του ζευγαριού Ερημίτες - Μπαλαδόροι, όπου οι τελευταίοι έκαναν την έκπληξη και έσπασαν το πλεονέκτημα.

Βαθμολογία
Γκολ
Λιβάνιος Πέτρος
9
-
Δανής Πέτρος
9
-
Βασιλόπουλος Ανδρέας
9
-
Λιβάνιος Νίκος
9
-
Λιβάνιος Βαγγέλης
-
-
Κανταρέλης Λάμπρος91
Γούναρης Γιώργος--
Κουβάτσος Μπάμπης
9
2
Νικολόπουλος Δημήτρης
9
2
Καραγκούνης Άκης
9
1
Γεροντάρης Νίκος
9
-


ο ΠΑΝΩΧΩΡΙΑΝΟΣ Η ΝΙΚΟΣ ΛΙΒΑΝΙΟΣ

1 σχόλια:

  1. μπραβο στα παιδια εχουν ψυχη και το αποδεικνυουν ολα παιζονται και η ομαδα θα φτασει στο στοχο της

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...