12 Ιουν 2012

Τέλειωσαν τα ψέματα...πλώρη για τελικό...

29η Αγωνιστική Νος Ότρος - ΠΑΝΩ ΧΩΡΑ FC: 3-11

Με εκκωφαντικό τρόπο τελείωσε τις φετινές της υποχρεώσεις η ΠΑΝΩ ΧΩΡΑ καθώς στο τελευταίο ματς της κανονικής περιόδου διέλυσε τους Νος Ότρος με 3-11 με τρομερή εμφάνιση των πιτσιρικάδων της νέας γενιάς που έρχεται, στο δεύτερο ημίχρονο. Σειρά παίρνουν τα play-off με το πρώτο ματς των προημιτελικών να ξεκινάει την Δευτέρα σε ένα ματς στο οποίο οι Νησιώτες έχουν το πλεονέκτημα στις νίκες καθώς κατετάγησαν τρίτοι στην βαθμολογική κατάταξη.

Για την ιστορία στο ματς με τους Νος Ότρος και οι δυο ομάδες ήθελαν διακαώς την νίκη καθώς αν κάποια ομάδα έχανε η πορεία της θα εξαρτιόταν από άλλα αποτελέσματα. Παρά το πολύ δυνατό ξεκίνημα των Νος Ότρος η άμυνα κράτησε ανέπαφη την εστία της ΠΑΝΩ ΧΩΡΑΣ και άντεξε στις συνεχείς επιθέσεις των αντιπάλων. Η επίθεση άργησε λίγο αλλά όταν άρχισε να σκοράρει δεν σταμάτησε. Πέτυχε γρήγορα τρία γκολ με τους Λιβάνιο Ν. Κουβάτσο και Βασιλόπουλο, οι Νος Ότρος μείωσαν προσωρινά σε 1-3 αλλά πριν την λήξη ο Κανταρέλης με γυριστή κεφαλιά πέτυχε το 1-4.

Με το ξεκίνημα το δεύτερου ημιχρόνου οι Νος Ότρος μείωσαν σε 4-2 από απευθείας εκτέλεση φάουλ, η ΠΑΝΩ ΧΩΡΑ είχε αλλαγμένη την οχτάδα της με τα νέα της αστέρια και αυτά δικαιολόγησαν την πολύ καλή τους παρουσία και με το παραπάνω. Με σφιχτό ανασταλτικό παιχνίδι και με απίστευτες εμπνεύσεις στην επίθεση έκοψαν τις οποιες ορέξεις των αντιπάλων για νίκη και μέσα σε ένα τέταρτο είχαν καθαρίσει την υπόθεση νίκη πετυχαίνονται πέντε γκολ μέχρι το 2-9 με τους Κουβάτσο, Λιβάνιο Ν, Καραγκούνη Βασιλόπουλο.

 Στο τελευταίο δεκάλεπτο το παιχνίδι έγινε πιο ήρεμο, οι Νος Ότρος πέτυχαν ακόμη ένα γκολ, αλλά ο Κουβάτσος που είχε κίνητρο να περάσει τον Νικολόπουλο στο πίνακα των σκόρερ, κράτησε την χαρά δική του για το τέλος με τα δυο προσωπικά του γκολ φτάνοντας στο τελικό 3-11. Τα εύκολα τελείωσαν για την ΠΑΝΩ ΧΩΡΑ, την Δευτέρα μπαίνουμε στην τελική ευθεία, ο αντίπαλος στην φάση των play-off δεν έχει ακόμη καταλήξει καθώς απομένει ακόμη ένα ματς για κάποιες ομάδες.

 Με ένα τρόπο μόνο θα προχωρήσει αυτή η ομάδα, πέρα από την τύχη χρειάζονται κι αλλά στοιχεία. Πρέπει να παίξει με δύναμη κόντρα στην δύναμη, να κυριαρχήσει τα συναισθήματα της και να αφιερωθεί στο στόχο της και να απορρίψει τις οποιεσδήποτε προκλήσεις απαντώντας μόνο μέσα στο γήπεδο. Για μια ακόμη φορά η ΠΑΝΩ ΧΩΡΑ κατατάσσεται στην τρίτη θέση, έχοντας για μια ακόμη χρονιά την καλύτερη επίθεση και την τέταρτη καλύτερη άμυνα. Είναι καλύτερη ομάδα φτάνει να το αποδείξει φτάνοντας μέχρι το τέλος.

 
Βαθμολογία
Γκολ
Λιβάνιος Πέτρος
9
-
Δανής Πέτρος
9
-
Βασιλόπουλος Ανδρέας
10
2
Λιβάνιος Νίκος
9
2
Λιβάνιος Βαγγέλης
8
-
Κανταρέλης Λάμπρος91
Γούναρης Γιώργος9-
Κουβάτσος Μπάμπης
10
4
Νικολόπουλος Δημήτρης
9
-
Καραγκούνης Άκης
9
2
Γεροντάρης Νίκος
9
-



 

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...