16 Ιαν 2019

Ξεκινά ο Γ’ κύκλος αξιολόγησης για προϊόντα με τη σφραγίδα Aegean Cuisine

Τον Γ’ κύκλο αξιολόγησης για τη δημιουργία μητρώου προϊόντων από παραγωγούς των Κυκλάδων που θα προτείνονται από το δίκτυο Aegean Cuisine ως “Aegean Cuisine Recommended Products” ανακοίνωσε το Επιμελητήριο Κυκλάδων. 

 Επιχειρηματίες από τα 24 νησιά του νομού που παράγουν και τυποποιούν τοπικά προϊόντα χρησιμοποιώντας τοπικές πρώτες ύλες καλούνται να συμπληρώσουν και να στείλουν μέχρι την Παρασκευή 15 Φεβρουαρίου τη σχετική αίτηση. 

Μέχρι την ίδια ημερομηνία θα πρέπει να έχει ολοκληρωθεί και η αποστολή δείγματος προϊόντων. Μετά τον α’ γύρο αξιολόγησης, τον Μάρτιο του 2017, 220 προϊόντα από 38 παραγωγούς πήραν τη σχετική πιστοποίηση και ήταν τα πρώτα που εντάχθηκαν στο μητρώο κυκλαδίτικων προϊόντων, ενώ μετά την ολοκλήρωση και του β’ κύκλου, τον Ιούνιο του 2018, προστέθηκαν σε αυτό 76 ακόμα νέα προϊόντα. 

Πλέον ο αριθμός των προϊόντων που προτείνονται από το δίκτυο AegeanCuisine ανέρχεται στα 291 από 62 παραγωγούς. Περισσότερες πληροφορίες εδώ, η τηλεφωνικά στο 2281082346 (εσωτ. 129) κα Στεφανία Παπακώστα, Υπεύθυνη Επικοινωνίας του Επιμελητηρίου Κυκλάδων.

 Πηγή : https://atlantea.news/

to synoro blog

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...