30 Ιαν 2019

Αμοργός: Ο Δήμος στο πλευρό της μικρής Ανδριάνας

Ουκ ολίγες δράσεις έχουν γίνει από τα μέσα Δεκεμβρίου στη Νάξο με στόχο την οικονομική ενίσχυση της μικρής Ανδριάνας που αντιμετωπίζει ένα πολύ σημαντικό πρόβλημα μετά τον τραυματισμό της.

 Το ευχάριστο είναι ότι είχαμε στην Νάξο μία τεράστια κινητοποίηση από τους απλούς κατοίκους του νησιού, ξεπερνώντας κάθε προσδοκία. Και βέβαια ακολούθησαν και οι φορείς, αν και αντιμετώπισαν αρχικά ένα σημαντικό πρόβλημα με την απουσία τραπεζικού λογαριασμού.

 Αυτό όμως λύθηκε και μάλιστα είχαμε χθες και την ευχάριστη είδηση (σ.σ. όσον αφορά την οικογένεια της Ανδριάνας) από την Αμοργό. 

Ο Δήμος προχώρησε σε ανοιχτή πρόσκληση μέσω της επίσημης ιστοσελίδας του, για όσους επιθυμούν να βοηθήσουν στην προσπάθεια που καταβάλλει και η οικογένειά Κουφόπουλου, ώστε να μαζευτούν τα χρήματα που χρειάζεται. Και έχουμε την αίσθηση ότι θα φτάσουν στο στόχο τους…

 Η ανακοίνωση που εξέδωσε ο Δήμος Αμοργού αναφέρει: 

 "Σας γνωστοποιούμε ότι με απόφαση της Υπουργού Εργασίας, Κοινωνι-κής Ασφάλισης και Κοινωνικής Αλληλεγγύης (ΑΔΑ: ΨΣΣΑ465Θ1Ω-59Δ) εγκρίθηκε η λειτουργία Ατομικού Ερανικού τραπεζικού λογαριασμού, με σκοπό τη συγκέντρωση χρημάτων για τη νοσηλεία, θεραπεία και αποκατάσταση της υγείας της ανήλικης ΚΟΥΦΟΠΟΥΛΟΥ ΑΝΔΡΙΑΝΗΣ του ΝΙΚΟΛΑΟΥ, κατοίκου του Δήμου Νάξου και Μικρών Κυκλάδων, σε εξειδικευμένο κέντρο του εσωτερικού.

 Ο λογαριασμός είναι ο εξής: ΤΡΑΠΕΖΑ ΠΕΙΡΑΙΩΣ Αριθμ. Λογαριασμού: 5705-093534-966 IBAN: GR 43 0172 7050 0057 0509 3534 966 

Παρακαλούμε τους πολίτες της Αμοργού να ανταποκριθούν, εάν το επιθυμούν, στην προσπάθεια κάλυψης του απαιτούμενου κόστους για τον προαναφερόμενο σκοπό, προσφέροντας τον οβολό τους".

 Πηγή : https://www.naxospress.gr/

to synoro blog

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...