2 Ιαν 2019

Σπιλάνης ο εκλεκτός για την Περιφέρεια Β. Αιγαίου!

Οριστικά Σπιλάνης στο Βόρειο Αιγαίο Στην υποψηφιότητα του Σερφιώτη καθηγητή Γιάννη Σπιλάνη για τη διεκδίκηση της Περιφέρειας Βορείου Αιγαίου κατέληξε ο ΣΥΡΙΖΑ. 

Μετά από έντονη εσωκομματική αντιπαράθεση και εξίσου έντονο παρασκήνιο η Κουμουνδούρου αποδέχτηκε σχετική εισήγηση της περιφερειακής οργάνωσης Βορείου Αιγαίου του ΣΥΡΙΖΑ και αφού προηγουμένως οριστικοποιήθηκε στο πρόσωπό του η υποστήριξη της Ν.Ε. Λέσβου.

 Στα υπέρ του Σπιλάνη μέτρησε ακόμη η ευρύτερη συσπείρωση με τους οικολόγους στο πλευρό του, όπως και το γεγονός ότι παρουσιάζεται ως μια υπερκομματική υποψηφιότητα, αφού προέρχεται από τη ΔΗΜΑΡ (θυμίζουμε ότι ο κ. Σπιλάνης είχε ακολουθήσει τον Φώτη Κουβέλη στην πορεία του προς τον ΣΥΡΙΖΑ). 

Αγνωστο παραμένει προς το παρόν τι θα γίνει με τον έτερο δυνητικό υποψήφιο Στρ. Ζαφείρη, με πιθανό σενάριο πάντως την αξιοποίησή του σε άλλο πόστο. Γ.ΠΑΓ. (εφημερίδα των συντακτών) 

 Όταν πολιτικά κόμματα και φορείς επιλέγουν να στηρίξουν υποψηφίους για την αυτοδιοίκηση, πέρα από τα στενά κομματικά τους πλαίσια και μάλιστα υποψηφίους με δημοκρατικό ήθος, αριστερή σκέψη, γνώση των προβλημάτων της τοπικής αυτοδιοίκησης, αλλά πάνω απ’ όλα ανθρώπους με συγκεκριμένες προτάσεις για την επίλυση τους, τότε μιλάμε για μια πολύ καλή επιλογή υποψηφίου. 

Μια τέτοια επιλογή είναι η υποψηφιότητα του Γιάννη Σπιλάνη για την Περιφέρεια Βορείου Αιγαίου. Γιάννη καλή επιτυχία στο δύσκολο αγώνα σου.

 Πηγή : 
Giannis Matsatsinis 

to synoro blog

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...