14 Μαΐ 2021

Γερασιμίδης Θανάσης 15/07/2021 έως τις 31/08/2021, στον Περσέα

Ο Θανάσης αν και δεν είναι από την Σέριφο την αγάπησε βαθειά και με την εργατικότητά του κατάφερε να ριζώσει στο νησί τον γνώρισα μαζί με την υπέρχοχη οικογενειά του ενα καλοκαίρι στο πανηγύρι του Πύργου εκτοτε  τον αγάπησα για την απλότητα και την καλοσύνη της ψυχής του και τον εκτιμώ βαθύτατα και σαν ανθρωπο αλλά και σαν καλλιτέχνη που αγωνίζεται  και  παλεύει με τον μεγάλο του «έρωτα»…τα χρώματα.

 Η τέχνη του εξελίσσεται και βασίζεται πάνω στην παράδοση. Η παράδοσή μας είναι τόσο πλούσια, ανεξερεύνητη και βαθιά που υπάρχει πεδίο δόξης λαμπρό για όποιον θελήσει να την προσεγγίσει ξεκινώντας από το να αγγίζει και τις πιο απλές και πρωτόλειες εκδοχές της.

 Ο Θανάσης δεν  φοβήθηκε να μαθητεύσει στην βυζαντινή τέχνη, να την γνωρίσει  και να  ακουμπήσει σε αυτήν με τον δικό του  τρόπο. Είναι σίγουρο πως οι θησαυροί της θα του χαρίσουν πολύ περισσότερα απ’ όσα έίχε αρχικά ελπίσει πως θα βρεί μέσα από αυτή την γνωριμία. Αυτό σας το λέω με βεβαιότητα καθώς συμβαίνει σε ανθρώπους σαν τον Θανάση που αγαπάνε αυτό που κάνουν  

Την έγκριση του αιτήματος του κυρίου Γερασιμίδη Αθανάσιου, για τη χορήγηση χώρου στο κτίριο του ξενώνα «Περσέα» για την πραγματοποίηση έκθεσης λαογραφικού και εικαστικού χαρακτήρα από τις 15/07/2021 έως τις 31/08/2021, 



σύμφωνα με το υπ’ αριθ. 1203/5-3-2021 αίτημά του, με την προϋπόθεση ότι θα τηρούνται με δική του ευθύνη όλα τα υγειονομικά μέτρα για την αποφυγή της διάδοσης του κορωνοϊού (Covid-19)

 και δε θα πραγματοποιείται οποιουδήποτε είδους αγοροπωλησία, στον υπό παραχώρηση χώρο.

 Πηγή : Δήμος Σερίφου 

to synoro blog

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...