31 Μαΐ 2021

Σίκινος-Κι όμως είναι είδηση: Απέκτησε…ΤΑΞΙ το νησί!!!


Ενα ευχάριστο και μάλιστα πρωτότυπα ευχάριστο νέο,. μας έρχεται από το νησί της Σικίνου μας!! Η είδηση είναι… ότι υπάρχει πλέον ΤΑΞΙ στο νησί!!! 

Και μπορεί για τα περισσότερα νησιά της Χώρας αυτό να είναι δεδομένο, σε κάποια μικρότερα νησιά μας όμως-της τάξης των 260 ατόμων, όπως η Σίκινος σύμφωνα με την απογραφή του 2011- η απόκτηση ΤΑΞΙ στο νησί αποτελεί πλέον είδηση!!! 

Το Syrospress.gr, εντόπισε τον ιδιοκτήτη του μοναδικού ΤΑΞΙ στο νησί, κ. Γεώργιο Δρόσο και μίλησε μαζί του για το πως έχουν τα πράγματα και μας μετέφερε την εικόνα! “Ναι πράγματι, η Σίκινος απέκτησε το δικό της ΤΑΞΙ. Δόθηκαν δύο άδειες αλλά μέχρι στιγμής είναι ΕΝΑ το ΤΑΞΙ.

 Για άλλους είναι δεδομένο για εμάς εδώ όχι. Μέχρι τώρα είχαμε το λεωφορείο μόνο, που και αυτό θα συνεχίσει να υπάρχει.”

 Σε ερώτησή μας για το πως πηγαίνει η κίνηση και τα δρομολόγια του ΤΑΞΙ στο νησί πήραμε την εξής απάντηση χαμογελώντας, που πράγματι δεν περιμέναμε!! “Δεν υπάρχουν κορίτσι μου πελάτες στο νησί!!! 

 Μία κούρσα έχει κάνει το ΤΑΞΙ κι αυτή στα 6 ευρώ!!!” Ας ελπίσουμε το καλοκαιράκι η Σίκινος να γεμίσει από κόσμο και τουρίστες και να βγουν και τα σπασμένα του χειμώνα, γιατί είναι ένα πανέμορφο νησί!! Χαιρετισμούς στον κ. Γιώργο που μας διαβάζει αλλά και στους υπόλοιπους 259 κατοίκους στο Κυκλαδίτικο νησί!!! 

Πηγή : https://syrospress.gr/

to synoro blog

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...