19 Μαΐ 2021

ΠΠΙ Σερίφου Εξαιρετική η συμμετοχή των κατοίκων «ομπρέλα» ανοσίας που Θα εμποδίσει την εξάπλωση του ιού.


Απολογισμός εμβολιστικου κέντρου Σερίφου 

Λίγο πριν κλείσει οριστικά τις πόρτες του το εμβολιαστικό κέντρο Σερίφου, μιας και ο σκοπός μας επιτεύχθη - εμβολιάστηκε ο μεγαλύτερος πληθυσμός της Σερίφου. 

Συνολικά εμβολιάστηκαν 1069 άτομα, εκ των οποίων οι 890 έλαβαν και τις δύο δόσεις και οι υπόλοιποι θα λάβουν τη δεύτερη δόση τις προσεχείς ημέρες. 

 Ύστερα από την ολοκλήρωση αυτών των δόσεων , το εμβολιαστικο κέντρο Σερίφου θα κλείσει. 

 Με την εξαιρετική συμμετοχή των κατοίκων, καταφέραμε όχι μόνο να αγγίξουμε αλλά και να ξεπεράσουμε -παρά πολύ σύντομα- το όριο για την «διάσημη» ανοσία της αγέλης. 

Αυτή προστατεύει επίσης και τον πληθυσμό ο οποίος επέλεξε να μην εμβολιαστεί (η ανοσία της αγέλης δεν προστατεύει τον ανεμβολίαστο πληθυσμό σε περιόδους μετακινήσεως, όπως το καλοκαίρι, κατά συνέπεια δεν προστατεύει ούτε τους επισκέπτες του νησιού).

 Τα παραπάνω πραγματώθηκαν με την αξιέπαινη προσπάθεια των συνεργατών μου Vasoula Serifos Lilia Dakoumi Konstantina Tsopouridou Stella Rigoglou Giannis Limbaios Maria Lafazani Μαρία Χατζημιχαήλ Eva Gerali , οι οποίοι δούλεψαν υπερωρίες και αργίες -δυστυχώς απλήρωτες- για να συμβάλουμε και εμείς, έστω με την μικρή μας προσπάθεια, στην καταπολέμηση της πανδημίας. 

 Σας ευχαριστούμε όλους. 

Καλό καλοκαίρι! 

 Πηγή : 

Athanasios Kontaris


to synoro blog

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...