20 Οκτ 2022

Αυλαία και χειροκρότημα για την 33η Συνάντηση Ερασιτεχνικών Θιάσων Αιγαίου


Με επιτυχία ολοκληρώθηκε η 33η Συνάντηση της Ομοσπονδίας Ερασιτεχνικών Θιάσων Αιγαίου που πραγματοποιήθηκε στη Λέσβο από τις 6 έως τις 16 Οκτωβρίου.

 Στη φετινή διοργάνωση παραβρέθηκαν περισσότεροι από 500 συντελεστές με τις θεατρικές τους ομάδες, με παραστάσεις που παρουσιάστηκαν σε κάθε γωνιά του νησιού. 

 Από τη Σύρο, συμμετείχαν ο θ.ο. Σύρου “Σουρής” με το “Κόκκινο βελούδο” των Σαμ Μπόμπρικ και Ρον Κλαρκ ενώ η παράσταση του θεατρικού πολιτιστικού ομίλου Σύρου “Απόλλων” με τα “ 4 λεπτά και 12 δευτερόλεπτα “ του JamesFritz, τελικά ακυρώθηκε για λόγους ανωτέρας βίας, όπως ανακοινώθηκε. 

 Συνολικά, στη φετινή συνάντηση συμμετείχαν 28 θεατρικές ομάδες από τα νησιά της Χίου, της Λέσβου, της Πάρου,της Καλύμνου, της Ικαρίας, της Κω, της Πάτμου,της Σύρου, της Τήνου, της Άνδρου, της Σάμου, της Ρόδου, της Μυκόνου, της Μήλου και της Λέρου. 



 Ο πρόεδρος της Ομοσπονδίας Ερασιτεχνικού Θεάτρου, Στέλιος Μάρκου, με ανακοίνωσή του, δήλωσε για τη φετινή διοργάνωση: “Ολοκληρώνεται έτσι η 33η Συνάντηση, αφήνοντας αισθήματα ικανοποίησης σε όλους που συνετέλεσαν στην επιτυχία της. 

Πετύχαμε μια Συνάντηση με υψηλή καλλιτεχνική ποιότητα, μεγάλη συμμετοχή του κοινού, αφήσαμε κατά πολύ βελτιωμένες θεατρικές υποδομές, δώσαμε το ιδιαίτερο στίγμα με την παράσταση συνεργασίας για τα 100 χρόνια από το 1922, ξεπεράσαμε με κατανόηση τα όποια οργανωτικά προβλήματα, βρεθήκαμε, επιβεβαιώσαμε τους δεσμούς μας, καλλιτεχνικούς και φιλικούς.


 Αποχαιρετούμε λοιπόν τη Λέσβο, τους πολλούς εδώ φίλους μας, με δυναμωμένη τη διάθεση για συνέχιση του δημιουργικού έργου στα νησιά μας καθώς και για την επόμενη, την τριακοστή τέταρτη”. 

Πηγή : https://www.koinignomi.gr/

to synoro blog

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...