20 Οκτ 2022

Αντικατάσταση του δικτύου ύδρευσης στον Πλατύ Γυαλό Σερίφου




Δήμος Σερίφου και η Ελληνική εταιρεία Τοπικής Ανάπτυξης και Αυτοδιοίκησης (Ε.Ε.Τ.Α.Α. Α.Ε) προχώρησαν στην υπογραφή προγραμματικής σύμβασης για την εκπόνηση της τεχνικής μελέτης για την αντικατάσταση του υφιστάμενου δικτύου ύδρευσης του οικισμού Πλατύ Γυαλού της Σερίφου.

Ο Δήμος Σερίφου έχει απευθυνθεί στην Ε.Ε.Τ.Α.Α. Α.Ε., καθώς ο ίδιος δεν διαθέτει τεχνική υπηρεσία και το απαραίτητο προσωπικό που θα μπορεί να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις εκπόνησης της συγκεκριμένης μελέτης.

Αντικείμενο της προγραμματικής σύμβασης, αποτελεί η ανάθεση προς την Ε.Ε.Τ.Α.Α. Α.Ε. της εκπόνησης της μελέτης για ένα νέο αγωγό εξωτερικού υδραγωγείου ύδρευσης, μήκους 3.570μ. περίπου, μια νέα δεξαμενή ύδρευσης 300 μ3 περίπου, μια εγκατάσταση διυλιστηρίου νερού με τα ηλεκτρομηχανολογικά της στην θέση της πηγής, για ισοδύναμο εξυπηρετούμενο πληθυσμό 1500 κατοίκων και η αναβάθμιση των ηλεκτρομηχανολογικών του αντλιοστασίου.

Η Ε.Ε.Τ.Α.Α. Α.Ε., εφόσον αναλαμβάνει καθήκοντα τεχνικής υπηρεσίας, θα εκπονήσει την μελέτη του πρoοιμίου και τα τεύχη δημοπράτησης, όπου αυτό απαιτείται και θα παρέχει υποστήριξη στο Δήμο στις διαδικασίες έκδοσης όλων των απαραιτήτων αδειοδοτήσεων.

Η ισχύς της σύμβασης αρχίζει με την υπογραφή της και διαρκεί μέχρι και την παράδοση της μελέτης, με την χρονική περίοδο να εκτιμάται σε 6 μήνες, με μέγιστο χρονικό όριο παράτασης τους 2 μήνες.

Πηγή : https://www.koinignomi.gr/

to synoro blog

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...