24 Οκτ 2022

ΑΟ Σερίφου: Δεν ξέχασαν τον Γιώργο Κυρίτση και του αφιέρωσαν το πρώτο γκολ της χρονιάς [vid]


Οι παίκτες του ΑΟ Σερίφου δεν λησμόνησαν... και αφιέρωσαν το πρώτο γκολ της χρονιάς που πέτυχαν στο παιχνίδι με τον ΑΟ Πάρου στη μνήμη του Γιώργου Κυρίτση που έφυγε ξαφνικά από τη ζωή ακριβώς πριν έναν χρόνο. 

 Ο Γιώργος Κυρίτσης ήταν ένα αγαπητό παιδί στην κοινωνία του νησιού και η απώλεια το μόλις στα 34 του χρόνια έχει σοκάρει όσους των γνώριζαν από κοντά. Οι παίκτες του ΑΟ Σερίφου, που ήταν και φίλοι του Γιώργου έχουν μόνο καλά να θυμούνται από αυτόν, ενώ τονίζουν και την μεγάλη του προσφορά στον ΑΟ Σερίφου. 

Γκολ, βαθμούς και εντυπώσεις μοιράστηκαν στο δημοτικό στάδιο Πάρου, στο μεταξύ τους ισόπαλο παιχνίδι (3-3), ο Α.Ο. Πάρου και ο Α.Ο. Σερίφου, στο άνοιγμα της αυλαίας του πρωταθλήματος της Β’ Κατηγορίας.

Το παιχνίδι είχε δύο διαφορετικά αγωνιστικά πρόσωπα, καθώς στο πρώτο μέρος καταγράφηκε μόλις μία αξιόλογη φάση, ενώ στην επανάληψη δημιουργήθηκε σωρεία ευκαιριών και ο ρυθμός ήταν πολύ καλός.

Στο πρώτο ημίχρονο η ομάδα της Σερίφου είχε την εδαφική υπεροχή και τελικά ευτύχησε να προηγηθεί (0-1) στις καθυστερήσεις (45’+2’) με απευθείας χτύπημα φάουλ του Σκοπελίτη από θέση πλάγια δεξιά.Και στο ξεκίνημα του δευτέρου μέρους οι φιλοξενούμενοι ξεκίνησαν ορεξάτοι και στο 47’ κατάφεραν να διπλασιάσουν τα τέρματά τους (0-2) με πλασέ του Γαβριήλ μέσα από την περιοχή, μετά από πλάγιο του Μποφίλιου.

 Η εξέλιξη αυτή φαίνεται πως «αφύπνισε» τους παίκτες του Α.Ο. Πάρου, που πήραν την βγήκαν μπροστά, αντέδρασαν και έφεραν το ματς (2-2) στα ίσα μέσα σ’ ένα πεντάλεπτο, με σουτ του Αλιφιέρη στο 56’ και κεφαλιά του Παντελαίου στο 61’.

 Η χαρά των γηπεδούχων διήρκησε μόλις λίγα δευτερόλεπτα όμως, καθώς μετά τη σέντρα οι Σεριφιώτες πήραν και πάλι κεφάλι στο σκορ (2-3) με πλασέ του Λιβάνιου στο 62’. Στη συνέχεια το παιχνίδι παρέμεινε ανοιχτό και το τελικό ισόπαλο σκορ (3-3), για τον Α.Ο.Π., διαμόρφωσε με ωραίο διαγώνιο σουτ ο Δαφερέρας στο 75’.

Α.Ο. Σερίφου (Βαραδίνης): Βενετσάνος, Μποφίλιος, Παγιολάρι, Μαγουλάς, Γιαννακοδήμος, Βαλσαμάκης (90’ Σ. Ρεβίνθης), Λιβάνιος (80’ λ.τ. Πετρογιάννης), Φ. Τσελάμι, Γαβριήλ, Παπάς (60’ Ν. Ρεβίνθης), Σκοπελίτης.

 Δείτε το γκολ και τη στιγμή του πανηγυρισμού όπως τα κατέγραψε στον φακό του ο συνεργάτης μας στην Πάρο, Δημήτρης Τσερεντζούλιας:

Πηγή : https://sportcyclades.gr/
to synoro blog

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...