17 Οκτ 2022

Kυκλάδες Πανσυριανό κάλεσμα σε κινητοποίηση τραγική η κατάσταση στην οποία έχει περιέλθει το Νοσοκομείο Σύρου.


Εάν οι κάτοικοι των νησιών, δεν καταλάβουν πως αντιμετωπίζονται ως ΠΟΛΙΤΕΣ ΤΡΙΤΗΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ, δεν θα γίνει ποτέ καμία βελτίωση!
Το Υπουργείο Υγείας υγείας αδιαφορεί επιδεικτικά και εγκληματεί εις βάρος μας!
Εάν δεν ξεσηκωθεί και ο τελευταίος κάτοικος των Κυκλάδων ΤΩΡΑ, θα χάνουμε τους ανθρώπους μας αβοήθητοι, έναν έναν!
Την Πέμπτη είμαστε όλοι - με σηκωμένη τη γροθιά - μαζί με τους εργαζόμενους του νοσοκομείου Σύρου έναντι στην αδιαφορία και την εγκατάλειψη!!

Στις 20 Οκτωβρίου, την προσεχή Πέμπτη, έχει ανακοινωθεί πανελλήνια 24ωρη απεργία – διαμαρτυρία της ΠΟΕΔΗΝ, κάτι που θα τηρηθεί και στη Σύρο. Μάλιστα, οι εργαζόμενοι του “Βαρδάκειο και Πρώιο” έχουν καλέσει – και θα συνεχίσουν να το κάνουν αυτές τις μέρες – να “κατεβεί” όλο το νησί στην αντίστοιχη πορεία. Ομιλούν για πάνδημη στάση με όλο τον δημόσιο και ιδιωτικό τομέα κλειστό, ως μια ακόμη, ισχυρότερη αυτή τη φορά προσπάθεια να επανέλθει το Γενικό Νοσοκομείο Σύρου, το μοναδικό είναι η αλήθεια πραγματικό νοσοκομείο του νομού, σε ομαλή και ορθή λειτουργία.

Για να συμβεί αυτό πρωτίστως θα πρέπει να πληρωθούν τα κενά σε ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό και βεβαίως να επανέλθουν στις θέσεις τους όσοι ανεμβολίαστοι υγειονομικοί βρίσκονται σε….”κυβερνητική” αργία εδώ και δύο χρόνια! Φυσικά το τελευταίο πρόβλημα το αντιμετωπίζουν όλα τα νοσοκομεία της χώρας.

Katerina Kalogeraki

Επειδή με ρωτάτε ακόμη κάποιοι γιατί βγαίνουμε πάλι σε πορεία ας τα συνοψίσουμε γιατί ειλικρινά δε σας καταλαβαίνω.Βγαίνουμε σε πορεία γιατι:
1.ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΨΥΧΙΑΤΡΟ
2.ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΝΕΥΡΟΛΟΓΟ
3.ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΔΙΕΥΘΥΝΤΗ ΣΤΗ ΧΕΙΡΟΥΡΓΙΚΗ ΚΛΙΝΙΚΗ
4.ΤΕΛΟΣ ΤΟΥ ΕΤΟΥΣ ΔΕ ΘΑ ΕΧΟΥΜΕ ΠΑΘΟΛΟΓΟΑΝΑΤΟΜΟ ΑΡΑ ΔΕ ΘΑ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΒΙΟΨΙΕΣ
5.ΤΕΛΟΣ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ ΔΕ ΘΑ ΕΧΟΥΜΕ ΔΙΕΥΘΥΝΤΗ ΣΤΗΝ ΚΑΡΔΙΟΛΟΓΙΚΗ
6.Γιατί με οριακό ιατρικό προσωπικό στα εργαστήρια πάντα θα κινδυνεύουμε και θα ζητιανεύουμε γιατρούς από την ΥΠΕ
7.ΓΙΑΤΙ ΔΕ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ ΕΔΩ ΚΑΙ ΚΑΙΡΟ Η ΜΑΦ ΚΑΙ Η ΠΑΙΔΙΑΤΡΙΚΗ ΚΑΙ ΤΑ ΠΕΡΙΣΤΑΤΙΚΑ ΝΟΣΗΛΕΥΟΝΤΑΙ ΟΠΩΣ ΣΤΟ ΠΑΡΕΛΘΟΝ ΠΡΙΝ ΑΝΟΙΞΟΥΝ ΑΥΤΑ ΤΑ 2 ΤΜΗΜΑΤΑ.
8.ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΠΛΕΟΝ ΣΕΡΝΕΤΑΙ ΣΤΗΝ ΚΥΡΙΟΛΕΞΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΟΠΩΣΗ
9.Γιατί είναι αντικίνητρο η κατάσταση έτσι όπως έχει διαμορφωθεί στο νοσοκομείο και πολλοί γιατροί σκέφτονται να φύγουν από το νοσοκομείο όπως και λοιπό προσωπικό.
10.Γιατί επιτέλους πρέπει να δώσουν κίνητρα στον κόσμο λόγω της νησιωτικοτητας.
11.Γιατί σε λίγο καιρό τα ραντεβού που τώρα καθυστερούν 2 μήνες θα φτάσουν τους 4 και τους 5 και θα πηγαίνετε αλλού να εξυπηρετηθείτε!
12.Γιατί ακόμη και τώρα που διαβαζετε αυτές τις γραμμές η 2η ΥΠΕ στέλνει σε άλλα νησιά γιατρούς του νοσοκομείου μας λες και μας περισσεύουν!!
ΑΝ ΜΕΤΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΔΙΑΒΑΖΕΤΕ ΔΕΝ ΒΡΙΣΚΕΤΕ ΛΟΓΟ ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΤΗΝ ΠΕΜΠΤΗ ΜΑΖΙ ΜΑΣ ΤΟΤΕ ΚΑΘΙΣΤΕ ΝΑ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ ΤΗ ΣΥΝΕΧΟΜΕΝΗ ΥΠΟΒΑΘΜΙΣΗ ΤΟΥ ΚΕΝΤΡΙΚΟΥ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟΥ ΤΩΝ ΚΥΚΛΑΔΩΝ ΧΩΡΙΣ ΚΑΝΕΝΑ ΠΑΡΑΠΟΝΟ! Καλό ξημέρωμα...
Πηγή : 

to synoro blog

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...