11 Ιαν 2021

"Γνωριστήκαμε στη Σέριφο


Ο Θανασάκης, μικρότερος γιος του Γιάννη Μπέζου στην πολύ επιτυχημένη σειρά Ευτυχισμένοι μαζί, κατά κόσμον Άρης Τσάπης έγινε μπαμπάς και είναι πολύ ευτυχισμένος. Η σύντροφός του, Ειρήνη, έφερε στον κόσμο ένα υγιέστατο αγοράκι πριν από δύο μήνες και από εκείνη την ημέρα άλλαξε για πάντα η ζωή και των δύο

Ο νεαρός ηθοποιός πρόσφατα μίλησε αποκλειστικά στο gossip-tv, όπου και αναφέρθηκε στη γνωριμία με την αγαπημένη του. "Γνωριστήκαμε στη Σέριφο. Εγώ είχα πάει με παρέα μετά τις Πανελλήνιες. Καψούρα με τη μία.

 Είναι από τη Σέριφο και πήγαινε τα καλοκαιριά στο νησί και τον χειμώνα στην Αθήνα. Το επόμενο καλοκαίρι πήγα και δούλεψα στη Σέριφο για να της κάνω έκπληξη. Το καλοκαίρι του 2014 πήγα ξανά στη Σέριφο. Τότε με πήραν για δοκιμαστικό στους Συμμαθητές. Χώρισα με την Ειρήνη εκείνο το καλοκαίρι και γύρισα για τους Συμμαθητές που πήγαν τρεις σεζόν και τελείωσαν το 2017. 

Με την Ειρήνη τα ξαναβρήκαμε μετά από τέσσερα χρόνια που ήμασταν χώρια", είχε δηλώσει. Ο Άρης και η Ειρήνη είναι πολύ ευτυχισμένοι που πέρασαν τις πρώτες γιορτές με το μωράκι τους. Το ζευγάρι πόζαρε με τον γιο του μπροστά από το Χριστουγεννιάτικο δέντρο, ανεβάζοντας το στιγμιότυπο στο instagram ενώ πρόσφατα ο ηθοποιός ανέβασε άλλη μία πολύ τρυφερή φωτογραφία του με τον μικρό του που μας έκανε να... λιώσουμε.

 Πηγή :  https://www.gossip-tv.gr/

to synoro blog

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...