1 Αυγ 2021

Σύλλογος Μεγάλου Λιβαδίου Σερίφου Υιοθέτησε πιλοτικά ένα μοντέλο αυτοδιαχείρισης για τον καθαρισμό των δημόσιων χώρων


Καθαριότητα 2021 Χρειαζόμαστε (σχεδόν) τα μισά μέλη να προσφέρουν 1 ώρα εργασίας ! 

Πέρυσι το καλοκαίρι ο Σύλλογος υιοθέτησε πιλοτικά ένα μοντέλο αυτοδιαχείρισης για τον καθαρισμό των δημόσιων χώρων που λειτούργησε χάρις τη συμβολή των μελών. Συνεχίζουμε και φέτος στην ίδια λογική. 

Ο καθαρισμός του χωριού προτείνεται να γίνεται από 2 διαφορετικούς εθελοντές κάθε πρωί, προσφέροντας εργασία μόλις μίας ώρας. 

Ο σύλλογος θα παρέχει σακούλες, σκούπες, τσουγκράνες γάντια και ένα αμαξίδιο. Εστιάζουμε τον καθαρισμό αρχικά στο κέντρο του χωριού (από την παιδική χαρά, κατά μήκος της παραλίας και τριγύρω από το διοικητήριο) προχωρώντας ανάλογα με τις ανάγκες και στις υπόλοιπες περιοχές.

 Όποιος/όποια ενδιαφέρεται να προσφέρει μπορεί να προσθέσει το όνομά του/της κάτω από την ημερομηνία που επιθυμεί στο clean.megalivadi.org. 

 Φύγαμε 


 Ενημέρωση - Ιούλιος 2021 

* Με εθελοντική δουλειά επιδιορθώθηκε και βάφτηκε η εξωτερική τοιχοποιία των τουαλετών στην παιδική χαρά, (τις χρησιμοποιούμε ως αποθηκευτικό χώρο), ασβεστώθηκε το μνημείο πεσόντων και ο μόλος.

 * Αγοράστηκε ένα καρότσι οικοδομής για τη μεταφορά βαρέων αντικειμένων. Αυτή τη στιγμή βρίσκεται στην παραλία και είναι ελεύθερο προς χρήση για τον καθαρισμό. 

* Τα παιδιά του χωριού αγόρασαν από κοινού ένα κανό. 

* Στην παιδική χαρά υπάρχει ένα αμαξίδιο καθαριότητας μέσα στο οποίο υπάρχουν σακούλες, γάντια, γιλέκα, κ.λπ. Αυτοεξυπηρετούμαστε! clean.megalivadi.org 

* Έχουν σταλεί επιστολές προς τη δημοτική αρχή που περιγράφουν την υφιστάμενη κατάσταση της παραλίας και προτείνονται λύσεις για τον καθαρισμό της χωρίς να αλλοιώνονται τα βιοτικά χαρακτηριστικά. --------------------- 

Το ΔΣ του ΣΜΛΣ, Άννα, Άννα, Γκέλη, Δημήτρης, Ορέστης

Πηγή : 

Σύλλογος Μεγάλου Λιβαδίου Σερίφου


to synoro blog

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...