2 Αυγ 2021

Μήλος: Είχαν βάλει «κρυφές» κάμερες σε δωμάτια ξενοδοχείου


Στα χέρια της Αστυνομίας έπεσε ένα ζευγάρι που διατηρούσε ξενοδοχειακή μονάδα στη Μήλο, καθώς βρέθηκε να έχει εγκαταστήσει «κρυφές» κάμερες μέσα στα δωμάτια.

 Μετά από καταγγελία ένοικου του ξενοδοχείου, οι άνδρες του Αστυνομικού Τμήματος Μήλου βρέθηκαν εκεί, όπου διαπίστωσαν να έχει τοποθετηθεί ολοκληρωμένο κλειστό σύστημα παρακολούθησης μέσα σε τέσσερα δωμάτια. 

 Μάλιστα, σύμφωνα με πληροφορίες του logotypos.gr, όλες οι κάμερες ήταν στραμμένες προς τα κρεβάτια των δωματίων, προφανώς για να καταγράφουν τις προσωπικές στιγμές των ζευγαριών.

 Οι «κρυφές» κάμερες ήταν τοποθετημένες δίπλα στα air condition που υπήρχαν μέσα στα δωμάτια, έτσι ώστε οι ένοικοί τους να μην μπορούν να αντιληφθούν την ύπαρξή τους.



Η Αστυνομία κατάσχεσε τρεις υπολογιστές και τις τέσσερις «κρυφές» κάμερες παρακολούθησης, τα οποία και θα σταλθούν στην Διεύθυνση Εγκληματολογικών Ερευνών της Αστυνομίας.

 Οι ιδιοκτήτες του ξενοδοχείου έχουν συλληφθεί με την κατηγορία περί προσωπικών δεδομένων. Μάλιστα, για την υπόθεση είναι ενήμερη και η Εισαγγελία της Σύρου. 

 Πηγή : https://www.logotypos.gr/

to synoro blog

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...