25 Αυγ 2021

Το Serifos Sunset Race επιστρέφει το 2021


Το Serifos Sunset Race επιστρέφει το 2021 και θα διεξαχθεί στο νησί της Σερίφου για 8η χρονιά, το Σαββατοκύριακο 25-26 Σεπτεμβρίου σε συνδιοργάνωση με την Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου - Aegean Islands και υπό την Αιγίδα του Δήμος Σερίφου. 

Μια ξεχωριστή διοργάνωση, με αγώνες δρόμου 5, 10 και 20χλμ, κολυμβητικούς αγώνες 750, 1.500 και 3.000μ, παιδικές διαδρομές τρεξίματος και κολύμβησης  για τους μικρούς μας φίλους και πολλές εκπλήξεις. 

Και φέτος το Serifos Sunset Race θα στηρίξει το πρόγραμμα SeaChange Greek Islands του Κοινωφελές Ίδρυμα Α Κ Λασκαρίδη - A C Laskaridis Charitable Foundation, μια νέα ολιστική παρέμβαση για την προστασία του θαλάσσιου περιβάλλοντος στις Κυκλάδες. 

 Στα πλαίσια της συνεργασίας αυτής η διοργάνωση μετατρέπεται σε «plastic free», αντικαθιστώντας το πλαστικό μιας χρήσης με οικολογικά ανακυκλώσιμα προϊόντα και συμμετέχοντας σε όλες τις δράσεις του προγράμματος SeaChange Greek Islands που θα πραγματοποιηθούν την περίοδο της διοργάνωσης. 

Καθ’ όλη τη διάρκεια της διοργάνωσης, των αγώνων και των δράσεων θα τηρούνται αυστηρά τα προβλεπόμενα υγειονομικά μέτρα προστασίας και πρωτόκολλα, όπως αυτά ορίζονται από την πολιτική προστασία, λόγω την πανδημίας του COVID-19. 

 Για περισσότερες πληροφορίες και εγγραφές επισκεφτείτε την ιστοσελίδα 

Πηγή : https://www.serifosrace.com/gr

to synoro blog

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...