2 Φεβ 2022

«Γέφυρα ζωής» απο την ομάδα ΔΙΑΣ, διέσωσαν 3χρονη στη παγωμένη Αθήνα. Ανάμεσα τους ένας Σερφιώτης αστυνομικός video


«Γέφυρα ζωής» απο την ομάδα ΔΙΑΣ, διέσωσαν ένα 3χρονο κοριτσάκι. Ανάμεσα τους ένας Κυκλαδίτης αστυνομικός Οι τέσσερις αστυνομικοί της ομάδας ΔΙΑΣ, στην παγωμένη μετά την κακοκαιρία Αθήνα, άνοιγαν το δρόμο στον πατέρα για να φτάσει πιο γρήγορα στο νοσοκομείο, με το μικρό κοριτσάκι του που χρειαζόταν βοήθεια.Το συμβάν σημειώθηκε στις 27 Ιανουαρίου και ενώ όλη η Αττική ήταν στον «πάγο».

 Οι αστυνομικοί δημιούργησαν μια πραγματική «γέφυρα ζωής», σώζοντας το 3χρονο κοριτσάκι, το οποίο οι γονείς του λόγω των συνθηκών δεν μπορούσαν να μεταφέρουν στο νοσοκομείο. Το κοριτσάκι, το οποίο δεν είχε τις αισθήσεις του, διασώθηκε χάρη στην έγκαιρη μεταφορά του στο νοσοκομείο.

 Ο πατέρας στη συνέχεια αναζήτησε τους αστυνομικούς για να τους ευχαριστήσει, αυτοί όμως είχαν αποχωρήσει από το νοσοκομείο.Ανάμεσα στους αστυνομικούς και ένας δικό μας, Κυκλαδίτης, απο την όμορφη Σέριφο, ο Δημήτρης Αντωνάκης, οποίος μας έκανε υπερήφανους τόσο εκείνος όσο και οι συνάδελφοι του. 

«Δε θα ξεχάσω το βλέμμα της μητέρας, όταν γύρισε και μας κοίταξε, ήταν σαν να μας έλεγες 1000 ευχαριστώ σημειώνει ο Δημήτρης.»
 «Όταν έχεις έναν άνθρωπο και βλέπεις την αγωνία ζωγραφισμένη στα μάτια του, την περνάει και σε εσένα» είπε ένας άλλος αστυνομικός. Τώρα το κοριτσάκι είναι καλά στην υγεία του. Ο πατέρας του παιδιού, μετά την περιπέτειά του, αναζήτησε μέσω του διαδικτύου τους αστυνομικούς με σκοπό να τους ευχαριστήσει. Και τελικά κατάφερε να τους βρει…


 Πηγή : https://cyclades24.gr/

to synoro blog

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...