22 Σεπ 2022

ΕΠΣ Κυκλάδων: Αναβάλλονται μέχρι νεωτέρας οι αγώνες πρωταθλημάτων της


Την αναβολή των αγώνων, μέχρι νεωτέρας, του συνόλου των πρωταθλημάτων της ανακοίνωσε η ΕΠΣ Κυκλάδων. Η Γενική Γραμματεία Αθλητισμού ενημέρωσε τις περιφέρειες να μην ξεκινήσουν τους αγώνες, εάν όλα τα σωματεία δεν έχουν εγγραφτεί στο μητρώο Αθλητικών Σωματείων ή δεν έχουν την Ειδική Αθλητική Αναγνώριση.

 Στις Κυκλάδες, 8 από τα 25 σωματεία δεν έχουν εγγραφεί ακόμα στο Αθλητικό Μητρώο της Γ.Γ.Α, ως εκ τούτου πλέον το θέμα αυτό θα αποσαφηνιστεί στην Έκτακτη Γενική Συνέλευση της Ε.Π.Ο, όπου και θα αποφασισθεί η συνέχιση ή μη των Διοργανώσεων των Ενώσεων.

 Διαβάστε τι αναφέρει η ανακοίνωση της ΕΠΣ Κυκλάδων: Με απόφαση του Δ.Σ. της Ε.Π.Σ. Κυκλάδων (υπ’αριθμ.7/16-07-2022), σας ενημερώνουμε ότι οι αγώνες πρωταθλημάτων Α΄ & Β΄ Κατηγορίας, Κυπέλλου και Υποδομών αναβάλλονται μέχρι νεωτέρας.

 Η αναβολή αυτή γίνεται μετά από την υπ΄αριθμ. 435525/13.9.2022 εγκύκλιο της Γ.Γ.Α. που ενημερώνει τις περιφέρειες να μην προχωρήσουν στην έκδοση άδειας διεξαγωγής αθλητικών συναντήσεων εάν όλα τα Σωματεία δεν είναι πλήρως εγγεγραμμένα στο μητρώο Αθλητικών Σωματείων ή δεν έχουν την Ειδική Αθλητική Αναγνώριση και τους «απαγορεύει» επίσης και την χρήση των αθλητικών εγκαταστάσεων (Συνημμένο 

1). Διαβιβάζεται επίσης η από 16/09/2022 απάντηση προς την ΕΠΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ όπου γίνεται ακόμη σαφέστερη η ανωτέρω απαγόρευση (Συνημ. 

2). Στις φετινές διοργανώσεις της Ε.Π.Σ. Κυκλάδων έχουν δηλώσει συμμετοχή συνολικά 25 σωματεία εκ των οποίων τα 8 δεν έχουν εγγραφεί ακόμα στο Αθλητικό Μητρώο της Γ.Γ.Α. Στις 30/09/2022, στην Έκτακτη Γενική Συνέλευση της Ε.Π.Ο, θα αποφασισθεί η συνέχιση ή μη των Διοργανώσεων των Ενώσεων. 

Πηγή : https://www.kykladiki.gr/

to synoro blog

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...