1 Σεπ 2022

Σέριφος ..Αναβλήθηκαν εκδηλώσεις,μαύρισε η ψυχή μας



γράφει ο Γιάννης Μποφίλιος

Τι θανατικό ειναι αυτό.

Βουβάθηκαν ολοι.Την μια ημερα η Αγγελικούλα,μετα η Μαρία Κουζούπη,στα 44 και μετα ο Γιώργος . Νεότατοι,καλοσυνάτοι,χαμογελαστοί,γλετζέδες και για το τιποτα.

Σκοτείνιασε ο τόπος.Εξαιρετικα παιδια κι οι τρεις.

Η Αγγελικούλα στην Αθήνα,εισήχθει την μιαν ημέρα,την αλλη εφυγε,η Μαρία ειχε ερθει να δει τους δικούς της ντόπια ηταν,απο ανακοπή,αλλα ειδικα με τον Γιώργο,απεναντί μου μένει,επαθε εμφραγμα και τον εκαναν βόλτες,αντι να πάει αμέσως Αθήνα.

Αυτή ειναι η διαδικασία που προβλέπεται,με βάση τις οδηγίες του Υπουργείου και που ηταν μόνιμος κάτοικος,οδηγός στο αποριματοφόρο του Δήμου και ετρεχε για ολους και για ολα κι ολη την ημέρα και που αφησε πίσω του γυναίκα και νέα παιδιά κι έφυγε απο την ανευθυνότητα των κρατούντων και τα πρωτόκολα τους,που επιβάλλουν,οποιος αρρωστησει να πηγαίνει,ως επείγον περιστατικό στο υποβαθμισμένο κι υποστελεχωμένο Νοσοκομείο της Σύρου κι απο εκει,στην Αθήνα.Εχουν διαλύσει την Δημόσια Υγεία.Μην σου τυχει. Πενθει ολο το νησι.

Αναβλήθηκαν εκδηλώσεις,μαύρισε η ψυχή μας


Κύριοι βουλευτές του νομού μας , η Δημόσια Υγεία δεν είναι θέμα καλών προθέσεων ή προεκλογικών λόγων για να πείσουμε τους ευκολόπιστους, αλλά είναι καθαρά θέμα πολιτικών επιλογών. Επιλογών που έχετε κάνει και σίγουρα δεν είναι υπέρ αυτού του βασικού και πολύτιμου αγαθού για το λαό.

Πόσο ακόμη και εμείς οι πολίτες θα περιμένουμε το μοιραίο και θα σιωπούμε μπροστά σε  αυτήν την εγκληματική πολιτική από πλευράς κυβερνήσεων σε ένα τόσο ευαίσθητο θέμα όπως η υγεία


Πηγή : 

to synoro blog

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...