6 Σεπ 2022

Σέριφος το Μέγα Λιβάδι Αποχαιρετά την Σούλα Κωνσταντινίδη - Τσόπελα


Με μεγάλη μας θλίψη αποχαιρετούμε τη Σούλα Κωνσταντινίδη - Τσόπελα, η οποία έδωσε τη δική της μάχη για τη ζωή. Θα παραμείνει στη σκέψη μας νικήτρια με το χαμόγελο και την αισιοδοξία που τη διέκρινε μέχρι το τέλος. Ευχόμαστε θερμά Συλλυπητήρια, Δύναμη και Κουράγιο στην οικογένεια της 
Ο Ήλιος μας σήμερα σήμερα έδυσε 3 ώρες μετά την ανατολή του σκοτάδι πηχτό . Ο πόνος ανυπόφορα αβάσταχτος . Η Σούλα μας περήφανη έδωσε τον αγώνα της θαρραλέα , και μέχρι την τελευταία στιγμή αρνιόταν να παραδώσει τα όπλα , όπως έκανε σε όλους τους αγώνες που έδωσε στη ζωή της και πάντα πετύχαινε τώρα όμως η μάχη άνιση την έχασε , κέρδισε όμως τον πόλεμο της αιωνιότητας.

 Περήφανη , συνεπής πρωτοπόρα στους συνδικαλιστικούς αγώνες , φανατική δημοκράτισα πάλεψε για τα ιδεώδη που πίστευε , τέλεια μάνα και σύζυγος, καταπληκτική νοικοκυρά μας αγκάλιαζε και μας προστάτευε όλους , νοιαζόταν για όλους γνωστούς και φίλους και πάντα προσέφερε χωρίς αντάλλαγμα .

Ποντιακής καταγωγής λάτρεψε τη Σέριφο με την Αγία Μαρίνα με την αγαπημένη της παραλία , το Μέγα Λιβάδι και την επέλεξε για μόνιμη κατοικία της . Το αστέρι μας έσβησε αφήνοντας δυσαναπλήρωτο κενό ,είχε πολλά ακόμα να προσφέρει πάντα έλεγε ότι η ψυχή δεν πρέπει να γερνάει ποτέ όμως η μοίρα θέλησε να την πάρει πρόωρα πριν ολοκληρώσει την προσφορά της.

 Θα μας λείπει κάθε μέρα κάθε ώρα δεν θα την ξεχάσω ποτέ μέχρι να πάω να την βρω . Αντίο αγαπημένη σε αγαπούσαμε πολύ και θα σε αγαπάμε πιο πολύ ακόμα. 

Η εξώδιος ακολουθία θα γίνει μεθαύριο Τετάρτη σε ώρα και μέρος που θα γνωστοποιήσουμε έγκαιρα . 
η εξώδιος ακολουθία θα γίνει από τον ιερό Ναό Κοιμητηρίου Ελληνικού ( Σούρμενα) Τη Τετάρτη 7/9/ 22 ώρα 5 μμ
Πηγή : 

Δημήτρης Τσόπελας


to synoro blog

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...