14 Ιουν 2023

Θάνος και Ηλιάνα “Σέριφος” από τη spider music VIDEO


Τον Θάνο και την Ηλιάνα τους είχαμε ξεχωρίσει από την συμμετοχή τους στο voice και το τραγούδι «Σέριφος» είναι απλά η αρχή της στο μέλλον θα δούμε εκπληκτικές δημιουργίες τους.Σημερα στο maxmag οι δύο τραγουδιστές Θάνος και Ηλιάνα μας μίλησαν για το νέο τους τραγούδι “Σέριφος ”

Επιμέλεια συνέντευξης: Βασιλική Ευαγγέλου-Παπαθανασίου 

Θάνο και Ηλιάνα! Πώς ξεκίνησε η μουσική σας συνεργασία;

Η Μουσική μας συνεργασία ξεκίνησε όταν η Ηλιάνα χρειάστηκε βοήθεια για σύνθεση μουσικής του πρώτου τραγουδιού της με τίτλο «Μοναξιά» . Έτσι ξεκίνησε τόσο η γνωριμία όσο και η μουσική συνεργασία !Το ολοκαίνουριο single “Σέριφος” έχει προκαλέσει αίσθηση. Πώς γράφτηκε το τραγούδι;

Ύστερα από ένα ταξίδι μας στην Σέριφο στο οποίο «δώσαμε υποσχέσεις» ο αγαπημένος στιχουργός Γιώργης Ζαφειρίου με τον οποίο έχουμε συνεργαστεί και άλλες φορές ,μας έκανε την τιμή να γράψει ένα τραγούδι που περιγράφει όλα όσα ζήσαμε στο νησί .. εμείς βάλαμε την μουσική επένδυση ,ο Γιώργος Γιαννικόπουλος έκανε την ενορχήστρωση κι έτσι δημιουργήθηκε το τραγούδι «Σέριφος»

Ποια είναι η σχέση σας με την Σέριφο και τι άλλο σας εμπνέει συνθετικά;

Η σχέση μας με τη Σέριφο είναι το ένα και μοναδικό ταξίδι που κάναμε εκεί ,για τους λόγους που περιγράφει και το τραγούδι μας ! Συνθετικά ,μπορεί να μας εμπνεύσουν πολλά πράγματα ανάλογα την φάση ζωής που διανύουμε … συνήθως όμως η έμπνευση μας είναι ο ένας για τον άλλο !

 

 

Πώς προέκυψε η συνεργασία σας με την πολύ γνωστή σε όλους μας Spider Music;

Η συνεργασία με την Spider Music ήρθε μετά από πρόταση του ενορχηστρωτή και παραγωγού των τραγουδιών μας Γιώργου Γιαννικόπουλου με τον οποίο έχουμε συνεργαστεί κι άλλες φορές στο παρελθόν . Τον ευχαριστούμε πολύ !!!

Εκτός από το σχήμα Θάνος και Ηλιάνα, έχετε και προσωπικές κυκλοφορίες;

Υπάρχουν προσωπικές κυκλοφορίες . Έχουμε συνεργαστεί με μουσικούς που μας έχουν εμπιστευτεί να ερμηνεύσουμε τραγούδια τους . Συμμετείχαμε πρόσφατα στον δίσκο του ρεμπέτη Κώστα Λιούμπα σε στίχους του Γιώργη Ζαφειρίου με τίτλο «φύγε από τη σκέψη μου» Τι σας έδωσε η εμπειρία στο Voice;

Η εμπειρία στο Voice ήρθε σε μια εποχή που δεν μπορούσαμε να παίξουμε τις μουσικές μας λόγω Covid . Μας άφησε μια όμορφη ανάμνηση και σίγουρα μια αξέχαστη κοινή εμπειρία. Φυσικά τη γνωριμία μας με τον Πάνο Μουζουράκη αλλά και πολλούς αξιόλογους καλλιτέχνες που συμμετείχαν στο Voice την ίδια χρονιά !

 


 
Ποια μουσικά είδη σας εκφράζουν περισσότερο;


Έχουμε ένα μουσικό σχήμα με το οποίο παίζουμε κυρίως Ελληνικό κινηματογράφο – Λαικό και μπαίνουμε και σε ρεμπέτικα – σμυρναίικα μονοπάτια . Λεγόμαστε «Τρανζίστορ» . Φυσικά υπάρχουν και εκδηλώσεις στις οποίες παίζουμε Έντεχνα τραγούδια

 

..Πηγή : https://www.maxmag.gr/


to synoro blog

1 σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...