23 Ιουν 2023

Η Δημιουργική Πρωτοβουλία δεν θα συμμετέχει ως παράταξη στις εκλογές του Οκτωβρίου του 2023.


2019-2023
Από το 2019 πορευτήκαμε στα Δημοτικά δρώμενα της Σερίφου σύμφωνα με τον κώδικα αρχών και αξιών που καταρτίσαμε στο ξεκίνημά μας, με την πίστη ότι μπορούμε στην τοπική αυτοδιοίκηση να συνυπάρχουμε, να συνεργαζόμαστε και να προσφέρουμε ανεξαρτήτως από τα πολιτικά και παραταξιακά πιστεύω του καθενός μας.

Η εθελοντική συμμετοχή μας στα κοινά χωρίς καιροσκοπικές βλέψεις, χωρίς κατευθύνσεις και γραμμές με επιδίωξη πάντα όποτε χρειάστηκε και με διάθεση ουσιαστικής και τεκμηριωμένης αντίδρασης, να απαντήσουμε σε όποιες αστοχίες και παραλείψεις της Δημοτικής Αρχής θα συνεχιστεί με συνέπεια μέχρι το τέλος της τρέχουσας θητείας.

Όπως είναι ήδη γνωστό η Δημιουργική Πρωτοβουλία δεν θα συμμετέχει ως παράταξη στις εκλογές του Οκτωβρίου του 2023. Οι αποφάσεις των μελών της παράταξης αναφορικά με τη συμμετοχή τους στις επερχόμενες Δημοτικές εκλογές και την δραστηριοποίηση τους θα ανακοινώνονται από τα ίδια στο χρόνο που επιθυμούν. Ευχή μας η προεκλογική περίοδος που θα ακολουθήσει να αποτελέσει ένα πεδίο γόνιμου διαλόγου ,προβληματισμού και αυτοκριτικής. Ας αποτελέσει πηγή εξεύρεσης λύσεων σε χρόνια προβλήματα ,σύγκλισης απόψεων και ας προάγει τη σύνθεση και τον πολιτικό πολιτισμό.

Η Δημιουργική Πρωτοβουλία ευελπιστεί μετά τη λήξη της θητείας της να συνεχίσει να προσφέρει στο δημόσιο διάλογο λειτουργώντας ως μία δεξαμενή σκέψης που θα καταθέτει τεκμηριωμένη επιστημονικά και πολιτικά θέση για τρέχοντα ζητήματα καταθέτοντας στη δημόσια σφαίρα ιδέες και προτάσεις. Ευχαριστούμε όλες τις φίλες και τους φίλους που μας εμπιστεύτηκαν και μας έδωσαν δύναμη να συνεχίσουμε όλα αυτά τα χρόνια.
Πηγή : 

Σέριφος -Δημιουργική Πρωτοβουλία


to synoro blog

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...