30 Απρ 2020

Από 18 Μαϊου επιτρέπονται οι μετακινήσεις στην επαρχία, αρχές Ιουνίου στα νησιά

Από τις 18 Μαϊου αναμένεται να επιτραπεί, σύμφωνα με πληροφορίες, η μετακίνηση προς την επαρχία, όχι όμως και στα νησιά, πράγμα που αναμένεται να γίνει μετά την 1η Ιουνίου. 

Αυτή θα είναι εκτός απροόπτου η μία από τις κρίσιμες ημερομηνίες που θα ανακοινώσει σε λίγο ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης (στις 6 το απόγευμα σήμερα) κατά τη διάρκεια του αποψινού διαγγέλματός του... Στις 4 Μαΐου θα ανοίξουν μικρά μαγαζιά κομμωτήρια, κέντρα αισθητικής και κατάργηση του 13033 .

 Στα μέσα Μαΐου πλήρης λειτουργία των μέσων μεταφοράς, διαμόρφωση ωραρίου προσέλευσης των δημοσιών υπαλλήλων στις εργασίες του, θα επιτραπούν οι μετακινήσεις από νομό σε νομό, οι λειτουργίες στις εκκλησίες θα γίνονται παρουσία πιστών και θα επιτραπούν οι εσωτερικές πτήσεις

 Από 1η Ιουνίου ανοίγουν καφετέριες, και εστιατόρια με την χρησιμοποίηση μόνο των εξωτερικών χώρων, αλλά και τα ξενοδοχεία 12μηνης διάρκειας, ομαδική άθληση και οργανωμένες παραλίες. Προς τα μέσα και τέλη Ιουνίου θα ανοίξουν τα πολυκαταστήματα τα εποχικά καταλύματα, θα αρθεί η απαγόρευση στις ακτοπλοϊκές συγκοινωνίες. 

 Στη συνέχεια το σχέδιο θα παρουσιαστεί αναλυτικά από τον υφυπουργό παρά τω Πρωθυπουργώ, αρμόδιο για το Συντονισμό του Κυβερνητικού Έργου Άκη Σκέρτσο και θα εξειδικευτεί ανά τομέα, από τον υφυπουργό Ανάπτυξης και Επενδύσεων, αρμόδιο για τη Βιομηχανία και το Εμπόριο Νίκο Παπαθανάση, τον υφυπουργό Προστασίας του Πολίτη, αρμόδιο για την Πολιτική Προστασία και τη Διαχείριση Κρίσεων Νίκο Χαρδαλιά, τον υφυπουργό Υγείας Βασίλη Κοντοζαμάνη, τον υφυπουργό Εσωτερικών, αρμόδιο για Θέματα Αυτοδιοίκησης και Εκλογών Θοδωρή Λιβάνιο και τον υφυπουργό Υποδομών και Μεταφορών, αρμόδιο για Θέματα Μεταφορών, Γιάννη Κεφαλογιάννη.


to synoro blog

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...