24 Απρ 2020

2η Τηλεδιάσκεψη Μητρώου Πολιτικών Στελεχών ΝΔ Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου (Κυκλάδες)

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

 2ης Τηλεδιάσκεψης Μητρώου Πολιτικών Στελεχών ΝΔ Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου (Κυκλάδες) Την Πέμπτη 23 Απριλίου και ώρα 7 μ.μ. συνήλθαν σε τηλεδιάσκεψη τα Μέλη του Μητρώου Πολιτικών Στελεχών της Νέας Δημοκρατίας από τις Κυκλάδες με τη Γενική Συντονίστρια της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου, Ελένης Μαυρόγαλου, παρουσία της κας Ρεβέκκας Πιτσίκα, Υπεύθυνης του Μητρώου Πολιτικών Στελεχών της ΝΔ. 

Η κα Πιτσίκα ενημέρωσε τα Μέλη για την δυναμική επαναδραστηριοποίηση του Μητρώου το οποίο αποτέλεσε από την πρώτη στιγμή μία καινοτόμα διαδικασία για την Ελλάδα. Η σύσταση του Τομέα Πολιτικής Υποστήριξης και ο ορισμός Συντονιστών σε όλες τις Περιφέρειες σηματοδοτούν τη σημαντική αυτή επανεκκίνηση

 Η κα Πιτσίκα επεσήμανε ότι η διαδικασία του Μητρώου αποτελεί έναν επιπλέον μηχανισμό άντλησης ταλέντων/στελεχών τα οποία συνεχώς καλούνται να συνδράμουν στο έργο της Κυβέρνησης, ανάλογα και με τις εκάστοτε απαιτήσεις. 

Ενημέρωσε τα Μέλη ότι σύντομα θα είναι έτοιμη και η επιίσημη ιστοσελίδα η οποία θα αφορά αποκλειστικά στα μέλη του Μητρώου και θα συμβάλλει κι αυτό με τη σειρά του στην καλύτερη αξιοποίηση. Περαιτέρω τα παρόντα μέλη, Ιφιγένεια Χατζηγεωργίου, Ευστάθιος Μπαρμπούνης, Ευστάθιος Πολυκρέτης, Αργύρης Δεσύπρης, Ανδρέας Παγώνης, Εμμανουήλ Σκοπελίτης και Νικόλαος Σιδερής, αφού επικρότησαν την άριστη διαχείριση του Πρωθυπουργού και της Κυβέρνησης στην πρωτόγνωρη υγειονομική κρίση που αντιμετωπίζει η χώρα μας, μαζί με τη Συντονίστρια είχαν μία εποικοδομητική συζήτηση για τις προκλήσεις της επόμενης μετά κορονοϊού εποχής στα νησιά. 

Κοινή επιδίωξη όλων να εξασφαλισθεί η επιβίωση του τουριστικού κλάδου, να προωθηθεί περαιτέρω ο ψηφιακός μετασχηματισμός στη δημόσια διοίκηση προκειμένου να αποκεντρωθούν οι διαδικασίες εξυπηρέτησης πολιτών και, αξιοποιώντας τη ρήτρα της νησιωτικότητας, να δοθεί ανάσα στους πληττόμενους νησιώτες.

 Τα μέλη του Μητρώου ανανέωσαν το ραντεβού τους για τις αρχές Μαϊου με την αισιοδοξία ότι πλησιάζει η ύφεση της υγειονομικής κρίσης στη χώρα μας, ώστε να σημάνει και η σταδιακή άρση των περιοριστικών μέτρων από 4 Μαΐου, όπως έχει ανακοινώσει και η Κυβέρνηση. 

Πηγή : 

to synoro blog

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...